ris, slovenija
Svet24.si

Video: Gozdar v slovenski divjini naletel na nekaj izjemnega, brez strahu so pritacali po cesti

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Tanja razkrila, kaj je delal Jan vse noči na Kmetiji

8. 12. 2019; 07.52
Avtor: V.M.
jan in tanja poroka

Tanja in Jan foto: POP TV

Tanja Balabanić je sicer zapustila resničnostni šov Kmetija, a je tudi doma vse do konca stiskala pesti za svojega prijatelja, ki ga odkrito občuduje – zakaj natanko, pa je razkrila tik preden je tekmovalcem pomahala v slovo.

Tanja Balabanić ima na udeležbo v resničnostnem šovu Kmetija lepe spomine. Seveda je doživela tudi neprijetne trenutke, se bo pa kljub temu raje spominjala tistih, ki so ji na obraz naslikali nasmeh. Da je temu tako, je hvaležna predvsem Janu, ki ji je stal ob strani v dobrem in slabem.

»Najtežji del mojega bivanja na posestvu je bilo obdobje, ko sem začela pogrešati zunanji svet - moje iskrene prijatelje, mojo družino in na splošno celotno realnost. Hvala bogu sem se pobrala … Je pa bilo po drugi strani veliko lepih trenutkov. Od poroke, do vsake naloge, ki smo jo opravili in prejeli nagrado. Predvsem pa imam največ lepih spominov na trenutke z Janom. On je bil namreč ob meni ko sem jokala, on je bil ob meni, ko sem vriskala in se smejala, tako da mu lahko samo rečem: 'Jan, velika hvala.',« je pojasnila Tanja, ki v starejšem dvojčku vidi najmočnejši člen Kmetije in favorita za zmago.

»Jaz ne vem, od kje njemu vse te taktike, vso to razmišljanje … Jaz mislim, da on dva meseca sploh ni spal, ker je on samo razmišljal, kako bo kaj naredil, kaj bo naslednji korak … tako da jaz mu dajem kapo dol in definitivno si zasluži, da zmaga,« iskreno sklene Tanja, ki je z dvojčkoma ostala v odličnih odnosih tudi po koncu snemanja resničnostne oddaje. Družba namreč nadaljuje s prijateljevanjem, pogosto se družijo, se podpirajo in si stojijo ob strani.

Jan in Tanja

Jan in Tanja foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Kaj Severina po izgubi skrbništva sporoča nekdanjemu?
Svet slavnih
Kaj Severina po izgubi skrbništva sporoča nekdanjemu?
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?