Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Z lahkoto boste sklepali dogovore

9. 12. 2019; 01.00
Avtor: Andreja Nova, astrologinja, www.dobrakarma.si
horoskop_astrologija_zodiak

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Sproščenost bo prišla v vaše misli in besede. Z lahkoto boste sklepali dogovore, predajali komplimente in se na vseh mestih, kjer boste to začutili, vključili v komunikacijo. Merkur je namreč prešel v Strelca, zato prejemate vso podporo za optimizem, drzne poteze in navdihujoče komuniciranje. Če boste v tem obdobju nezgovorni in nesrečni, je nujno, da preverite svoja prepričanja, misli in navade glede optimizma, sproščenosti in užitka v življenju. Zapišite si svoja odkritja o sebi, da jih boste lahko sprejeli in potem spremenili. Življenje je lahko pesem narave in Jupiter je veter, ki jo podpira. Sprejmite ga.

DOGAJANJE na nebu od 9. do 15. decembra je preverila astrologinja Andreja Novak

Oven (21. 3.–20. 4.)
Iskali boste način, kako uveljaviti svojo voljo, a bolj subtilno, previdno, da ne bi drugi opazili, da je spet po vaše. Ne bo šlo in tokrat je bolje, če popustite vi. Nimate prav v svojih predvidevanjih, zato je bolje tako, da ne bi potem posledic nosili na svojih plečih, saj ne zmorete več nositi bremen brez smisla. Trenutno stvari ne vidite dovolj jasno, in če boste vztrajali, da je po vaše, se lahko pojavijo večje napake ali stroški. Torej se raje odmaknite in potrdite ideje drugih. Ne bo vam krona padla z glave.

Bik (21. 4.–20. 5.)
Zdelo se vam bo, da ste potisnjeni v kot, zato se boste upirali, spreminjali načrte in naredili vse, da ne bi bilo tako, kot želijo drugi. Pri tem boste pozabili pogledati na svojo dobrobit in boste kasneje, ko bo že po vaše, ugotovili, da so drugi bolje poskrbeli za vas. Žal vam bo, a tega ne bo več mogoče popraviti. Zato je smiselno, da se v pogovorih oziroma pogajanjih večkrat ustavite in premislite, kaj je v resnici bolje za vas. Bolje je izgubiti bitko kot pa celo vojno.

Dvojčka (21. 5.–20. 6.)


Želeli boste narediti stvari po svoje in resnično ne boste odstopali od tega. Jasno si boste zastavili cilje in jih želeli doseči na vsak način. Z voljo in pomočjo neke ženske vam bo to tudi uspelo. Ponosni boste, saj bo to velik korak stran od starih vzorcev, ki so vas vodili v preobčutljivost glede doma in družinskih članov, kjer ste lahko popolnoma izgubili sebe. Ne bojujte se, sodelujte s sabo in ohranite fokus. Naj se energije in delo porazdelijo na vse družinske člane. 

horoskop foto: dreamstime

Rak (21. 6.–22. 7.)
Odnosi bodo zacveteli, ko boste sprejeli preprosto resnico, da se ne smete skrivati, temveč morate odkrito pokazati, kaj si želite in kje ste. Ne razmišljajte, kaj od vas želijo drugi, saj vas to odpelje na napačno pot. Resnično pokažite sebe in sproščenost bo zajela vaše življenje, saj boste takoj vedeli, pri čem ste. Če se še bojite resnice, potem razmislite, koliko časa porabite za prilagajanje, poslušanje in dogovarjanje o nečem, kar vas sploh ne zanima. Čas je za resnico, zaživite jo.

Lev (23. 7.–22. 8.)
Sijali boste v optimizmu in nikakor ne boste videli, da nekateri komaj čakajo, da se vse vrne na stari tir. Optimistični boste in vse vam bo šlo kot po maslu. Morda boste šli na krajše potovanje ali pa boste dobili obisk iz tujine, kar bo vas izjemno razveselilo, vaše domače pa malo manj. Ne obremenjujte se, čas je, da začnete gledati nase in na svoje dobro počutje. Več kompromisov naredite, bolj ste problematični. Ohranite svoj sijaj.

Devica (23. 8.–22. 9.)


Imeli boste priložnost urediti svoje domače odnose in se postaviti zase tako, da se uredijo najbolj občutljive stvari, ki ste jih skrivali pred drugimi. Zato ne zatajite sebe, temveč se pogovorite, da se bodo lahko stvari dolgoročno uredile. Ne mislite, da bo šlo brez besed in da vsi vidijo enako kot vi sami. Ravno obratno. Zato so odkriti pogovori tako pomembni in čas je, da se jih lotite v obe smeri. Govorite in prisluhnite.

Tehtnica (23. 9.–23. 10.)
Pomirili se boste z določenimi dejstvi svojega življenja in poskrbeli, da bo ljubezen postala pomemben del vašega vsakdanjika. Ne boste se več umikali spremembam, hkrati pa boste ustvarili red na vseh področjih življenja. Kadar veste, kaj želite, greste na vse ali nič. Moč boste imeli v sebi in jo boste tudi povsem instinktivno uporabili za to, da prekinete stike s tistimi, ki vam vedno prinašajo samo težave. Dovolj imate skrbi za vse, samo zase ne.

Škorpijon (24. 10.–22. 11.)
Stara simpatija se vam bo znova približala in tokrat ne boste mogli dojeti, kaj se je spremenilo, da vam je zdaj tako všeč. Spremenili ste se sicer vi in postali iskreni do sebe, ko ste si priznali, kakšno je stanje na ljubezenskem področju. Boste uvedli spremembe, če vam življenje resnično ponudi spremljevalno Ljubezen? Samo sebe oškodujete, nikogar drugega.

Strelec (23. 11.–21. 12.)


Zdelo se vam bo, da so vsi na vaši strani, a boste kaj kmalu ugotovili, da ni tako. Vendar boste vztrajali v svoji iluziji, saj vam ustreza živeti v svojem sanjskem svetu. Ta žal ne bo prinesel tistega, kar si tako želite. Sprostite se in dovolite komunikacijo o vsem, kadarkoli. Ne postavljajte pogojev za svojo ljubezen in za svoj čas, saj boste še prehitro sami. S humorjem pokrpajte poškodovane odnose in priznajte, da niste imeli prav. To bo velik korak naprej.

Kozorog (22. 12.–20. 1.)
Srečno obdobje za vas. Skorajda ne boste verjeli, da se vam to po tako dolgem času res dogaja. Ob srečanjih z ljudmi, predvsem z ženskami, boste odkrivali globino svojega dojemanja življenja in z lahkoto boste opravili stvari, ki ste jih prej tako dolgo prelagali. Sočasno vas bosta preplavljala moč in veselje in okrepili se boste tako osebno kot poslovno. Malo boste sicer zapostavljali ljubezen in sočutje do drugih, a vam bodo odpustili, ker boste tako zadovoljni s sabo.

Vodnar (21. 1.–18. 2.)
Kreativnost sama po sebi ne bo dovolj, če je ne boste skomunicirali dalje. Iskali boste rešitve za svojo nestrpnost, a ne bo druge, kot da se o vsem pogovorite na kakršenkoli način že. V pogovorih boste dobili dobre ideje in še okrepili svoj dober vpliv na okolico. Če kdaj, imate zdaj možnost narediti dober vtis na vse tiste ljudi, ki so za vas pomembni. Ni pomembno, ali že veste, kateri ljudje so to, saj boste pravočasno izvedeli prek povabil za sodelovanje.

Ribi (19. 2.–20. 3.)


Zelo intenzivno doživljanje vam bo dalo moči, navdiha, pa tudi možnost zapletanja v stvari, ki niso pomembne za vas. Skozi odnose boste se umirjali, a pomembno je, da poskrbite za svoje cilje, saj nihče drug ne bo natanko vedel, kaj zares potrebujete ali si želite. Zato ne bodite sramežljivi, izrazite svoje cilje in želje, šele tako se lahko uresniči tisto, po čemer ste hrepeneli.

prejšnji članek
Koktajl Mama mia – praznični napitek za nosečnice
Kulinarika
Koktajl Mama mia – praznični napitek za nosečnice
naslednji članek
To je nova miss Universe
Svet slavnih
To je nova miss Universe