janja-lakner-anžin, boštjan-anžin Dobra karma

Slovenski televizijec v Beogradu na lastni koži ...

Isidro Brito Bruno Svet24.si

To je 20-letnik, ki je zabodel in ubil ...

peter ceferin pl Reporter.si

Megaškandal slovenskega pravosodja: odvetnik ...

neurje Svet24.si

Oranžno opozorilo za zahodno polovico države, ob...

splošna-bolnišnica-murska-sobota, respiratorji, ventilator, zdravstvo-dr Necenzurirano

Scenarij za drugi val katastrofičen, opreme pa ...

img-20200728-wa0014_A2P7VxD Odkrito.si

»To je prava balkanska celulitična rit!«

spela groselj Njena.si

Po nesreči Špela Grošelj spet v akcijo

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava bojevnica
| V.M.

Epska bitka moči: Sara dokazala, da je prava bojevnica

Epska bitka Sare in Reneja, POP TV

V areni sta se spopadla zaveznika in prijatelja Sara Rutar in Rene Šantić. Čeprav spopad zanju ni bil presenečenje, pa tako težkega dvoboja nista pričakovala. Tretji del je namreč predstavljal bitko, v kateri sta tekmovalca vztrajala do zadnje kaplje moči. Po 45 minutah je pod težo peklenskih bolečin klonila bojevnica Sara.

Sara je kot druga dvobojevalka izbirala vrstni red dvobojev, odločila se je za spretnost, znanje in moč. V prvem boju sta se pomerila v streljanju s fračo, pri čemer je bil spretnejši Rene, medtem ko se je v znanju pratike bolj izkazala Sara. Po izenačenju je sledil epski boj moči, tekom katerega sta morala na ramenih držati več kilogramov. V zadnjem delu igre je imela Sara na palici vrečke s skupno težo 35 kilogramov, medtem ko je Rene vztrajal z bremenom vrečk s težo 50 kilogramov. Njuna trma je bila osupljiva, boj je trajal kar 45 minut, po katerih je Sara klonila in tako izgubila bitko v areni.

Foto: POP TV - Epska bitka Sare in Reneja

Na posestvo se tako vrača Rene, slavna kuharica, ki si je po neverjetnem boju prislužila tudi ime bojevnice, pa se je morala kljub izjemni predanosti posloviti od bitke za 50. tisoč evrov.

»Kapo dol Sari. Tako močne, tako samozavestne in trde punce, kot je Sara, v svojem življenju še nisem spoznal,« je po bitki dejal Rene, da se je svetlolaska izkazala v izjemno težkem boju, pa so se strinjali tudi ostali člani družine.

»Jaz vem, da sem dala vse od sebe. Ponosna sem tako nase, kot na Reneja, ker tole je bilo pa resnično težko. Nič ne obžalujem, odhajam z dvignjeno glavo. Reneju pa privoščim iz srca,« je svoje vtise tik po bitki strnila Sara, ki je Sloveniji dokazala, da je mnogo več kot spretna kuharica.

Foto: POP TV - Zmago je slavil Rene.