Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se ji dogaja po Kmetiji? Sta s fantom še skupaj?

15. 12. 2019; 08.00
Avtor: Vesna Meško
sara rutar podaljški

Sara Rutar danes foto: Dejana photo

Sara nima časa za sanjarjenje, saj svoje sanje raje aktivno izpolnjuje. Je pa ni na cedilu pustila niti njena intuicija, že v šovu je namreč vedela, da se je njeno razmerje znašlo na prelomni točki …

Sara Rutar je v letošnjem šovu Kmetija postregla s številnimi kuharskimi pustolovščinami. Gledalci smo slednje z zanimanjem spremljali prek malih ekranov, zato nas je zanimalo, kaj se ji na poslovnem področju dogaja po koncu snemanja resničnostne oddaje. Ji je kuhanje pred malimi ekrani odprlo nove poti? »Že pred šovom sem bila na polno zasedena, zato ni bilo kaj drugega za pričakovati, kot to, da me bodo ob prihodu domov že čakali novi izzivi in novi kulinarični podvigi,« nam je zaupala Sara, ki je zadovoljna, da ima polne roke dela.

Kaj pa se dogaja na ljubezenskem področju? V eni izmed izpovedi je denimo spregovorila o ljubezni do svojega fanta in omenila, da čuti, da sta na točki v razmerju, ko je potrebno bodisi storiti naslednji korak ali pa se posloviti. Kaj je prinesel dvomesečni predah? Je danes njuna ljubezen še trdnejša? »Ja res je, dejansko sem začutila da sva na eni prelomnici v življenju in nisem se motila. Čas bo pokazal svoje, to je vse, kar lahko v tem momentu izdam,« nam je še povedala Sara.

Sara Rutar

Sara Rutar foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Tako velik je že Burakov sin
Svet slavnih
Tako velik je že Burakov sin
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?