Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ksenija iz Kmetije izgubila bitko z rakom

15. 12. 2019; 02.42
Avtor: V.M.
ksenija preminula

Počivaj v miru, draga Ksenija. foto: POP TV

Zadnje obdobje je bilo zanjo tako grenko, da smo podrobnosti raje zadržali zase in spoštovali njeno zasebnost. A kljub upanju, da bo premagala grdo bolezen, se slednje žal ni zgodilo. Ksenija Sešel je preminila danes, okrog ene ure popoldne.

Udeleženka resničnostnega šova Kmetija 2019 Ksenija Sešel se je Sloveniji predstavila kot velika borka, saj je na posestvu vztrajala kljub temu, da so se v dneh bivanja na slavni kmetiji pojavile zaskrbljujoče bolečine. Gledalcem je v oddaji razkrila, da je prebolela raka na materničnem vratu, nikomur pa se niti sanjalo ni, da se je zanjo v času snemanja resničnostnega šova začela že druga bitka s smrtonosno boleznijo.

Spanje v kajži in bitka v areni sta njeno počutje precej poslabšali, sledili so dnevi počitka, nato pa spopadanje z novicami, ki so ji ponovno spodnesle tla pod nogami. Ker so pred tem odkrili ponoven pojav bulice, je sledila magnetna resonanca in čakanje na rezultate, ob čemer se je Ksenija zavila v molk. Izvidi namreč niso bili vzpodbudni, 35-letnica pa se je želela z bitko spopasti sama, daleč proč od oči javnosti.

Minuli teden je Ksenija preživela v bolnišnici v komi. Vseskozi smo močno stiskali pesti, da bi se le odvilo drugače. Vse do zadnjega smo verjeli, da ji bo uspelo. A žal iz kroga njenih bližnjih nismo dočakali lepih novic.  Z žalostjo v srcu vam tako sporočamo, da je danes izgubila bitko s pljučnim rakom. Tako kot je obljubila, se je borila do zadnjega, a žal je bila smrtonosna bolezen močnejša. Kljub močni veri in neusahljivi pozitivni energiji je za večno zaspala.

Vsem domačim in najdražjim izrekamo iskreno sožalje.

Ksenija danes, pred pregledom ...

Ksenija danes, pred pregledom ... foto: POP TV

prejšnji članek
Kako izbrati pravi odtenek za lička?
Moda&Lepota
Kako izbrati pravi odtenek za lička?
naslednji članek
Karakteristike žensk, ki jih moški obožujejo
Zdravje
Karakteristike žensk, ki jih moški obožujejo