venera Dobra karma

Tedenski horoskop: lahko si spremenite usodo, če ...

2_nuša rojs Svet24.si

Fatalna Nuša Rojs zaradi prirojene skolioze ...

marta kos anze logar Reporter.si

Zunanji minister Anže Logar zaščitil bivšo ...

Soča Svet24.si

Starša dečka, ki je utonil v Soči: “CSD nama ...

ZGO2019384558587231003 Necenzurirano

Otroci revolucije iz Tacna #kolumna

IMG_20200723_101912 Odkrito.si

Ivan Gale: Gotovo bom v prihodnosti bolj ...

fotka_pivka Njena.si

Najboljši okusi se začnejo z najboljšo izbiro ...

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?
| Vesna Meško

Koliko je bila vredna irokeza Poskočnega Dejana?

Dejan Krajnc po britju irokeze., Blaž Sluga

Pa se je zgodilo, Dejan Krajnc je izpolnil svojo napoved, ki je bila zasnovana z višjim, dobrodelnim ciljem. So se Slovenci na dobrodelno akcijo odzvali tako množično, kot so bili glasni v izražanju želje, da si obrije glavo?

Včeraj so Dejanju Krajncu, članu priljubljene glasbene zasedbe Poskočni muzikantje v oddaji Vikend paket obrili legendarno irokezo. Tistim, ki jim njegova pričeska ni bila všeč, se je torej uresničila želja, kako pa se je končala dobrodelna akcija?

Foto: Blaž Sluga - Dejan Krajnc

Dejan, je dobrodelna akcija izpolnila tvoja pričakovanja? So se ljudje odzvali tako množično, kot so si prizadevali, da izrazijo svoje mnenje o tvoji markantni pričeski?

Dobrodelna akcija #nivsevfrizuri je izpolnila vsa moja pričakovanja. Prišla je skoraj do konca, do sedaj smo zbrali znesek v višini 11.149 eur. Nekaj dni bo sicer še potekala, a načeloma menim, da večjega poskoka ne bo, saj se v zvezi s tem zaključuje tudi medijsko poročanje. Glede zbranega zneska pa menim, da je to za enega malega Dejana in za vse Poskočne kar veliko. Če bi se še nekaj ljudi našlo v tej Sloveniji, bi pa bili lahko ti božični prazniki še lepši … Slovenci smo že večkrat dokazali, da znamo stopiti skupaj in tudi tokrat se je to zgodilo.

Foto: Blaž Sluga - Dejan Krajnc

Danes je za teboj prva noč brez irokeze. Kakšni so občutki?

Ja, res je (smeh), danes sem preživel prvo noč brez svoje irokeze. Občutki niso nič kaj posebni, to so pač lasje. Je pa res, da je bila ta frizura del mene šest, sedem let, odslej pa tega pač več ne bo. Ampak za višji cilj, za otroke, je bilo vredno, saj bodo lahko otroci prejeli božično novoletna darila.

Lasje bodo zrasli nazaj, tako to pač gre, za enkrat pač ni bojazni, da bi ostal gologlav. A kar je najpomembnejše, zraslo je tudi tvoje srce, nenazadnje si za dobri namen povezal na tisoče ljudi. Koliko ti osebno pomeni, če lahko seješ dobra dela?

Tako meni, kot vsem Poskočnim dobrodelna dela veliko pomenijo. V vseh teh desetih letih smo naredili veliko dobrodelnih nastopov in tako s svojim časom in glasbo pokazali, da nam ni vseeno, da nam je mar za vse tiste, ki potrebujejo pomoč. To bomo počeli še naprej, obljubim, da bo ključnik #nivsevfrizuri ostal, ker je po drugi strani tudi vtetoviran v moji roki. Akcija morda ne bo ravno vsako leto, si pa obetamo, da bi se je lahko lotili vsaj vsako drugo leto. Bril se morda ravno ne bi vsakokrat, bomo pa se zagotovo domislili česa takega, s čimer bomo stopili na proti tistim, ki potrebujejo pomoč bolj kot mi.

Foto: Blaž Sluga - Dejan Krajnc