favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Tanja iz Kmetije ima odslej umetne …

18. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
Tanja Balabanić

Tanja Balabanić foto: Instagram

Ste videli, da Tanja Balabanić ni več povsem naravna?

No, preden najbolj goreči oboževalci Kmetije ponovno skočite v zrak, naj vas hitro pomirimo. Tanja Balabanić si ni omislila nikakršne lepotne operacije, se ji je pa tik pred koncem predvajanja resničnostnega šova uresničila dolgoletna želja.

Tanja je namreč vrsto let sanjarila o dolgih, do pasu segajočih svilnato gladkih laseh in kot kaže, se je ravno v pravem trenutku pojavila 'dobra vila', ki ji je gorečo željo tudi izpolnila. 34-letnica je bila namreč minuli dan na preobrazbi, tekom katere so ji pričarali čudovite dolge lase.

In kako se počuti sedaj, ko so se ji izpolnile sanje? »Nad lasnimi podaljški sem naravnost navdušena. Počutim se zelo zapeljivo, tako da sem res vesela, da mi je pot prekrižala dobra vila Vesna,« se smeji Tanja in dodaja, da so nad njeno osveženo podobo navdušeni tudi njeni bližnji, ki se strinjajo, da ji daljši lasje zelo pristajajo.

»Lasni podaljški so še posebej všeč moji sestri, ki se sedaj prav veselo šali, kako upa, da bo to ostala edina umetna stvar na meni. In ja, naj kar takoj povem, da bo tako tudi ostalo, nimam nobene želje po kakšnih lepotnih popravkih,« je ob koncu klepeta še dejala Tanja.

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Željko postal očka!
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Željko postal očka!
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za sredo?