kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Ljubo v bitko za predsednika Hrvaške

19. 12. 2019; 07.45
Avtor: V.M.
Ljubo Bebić2

Ljubo Bebić foto: RTL

Ne, to ni šala, čeprav ob Ljubovih komentarjih človek pomisli, da se norčuje in zabava na svoj račun. A nekdanji tekmovalec šova Ljubezen na vasi svoje namere jemlje sila resno. Postati namerava predsednik Republike Hrvaške.

Ljubo Bebić je kandidaturo za predsednika najavil že pred meseci, a če so mnogi mislili, da je to namero opustil, temu še zdaleč ni tako. V pogovoru za RTL je namreč razkril, da so priprave v polnem teku, za zamudo pa je kriva zgolj manjša težava: »Kandidiral bom. Ravno rešujem potrebno dokumentacijo, odprl sem tudi poseben račun. Kandidirati bi sicer že moral, a sem imel eno težavo, pozabil sem geslo elektronskega naslova,« je presenečenim novinarjem pojasnil Ljubo in samozavestno dodal, da je pameten, nadarjen, sposoben in zelo priljubljen, zaradi česar zbiranje glasov ne bi smelo predstavljati težav.

»To ni normalno, kako sem jaz popularen. Tam kjer se pojavim, se promet ustavi. Ne morem narediti niti koraka, brez da ne bi kdo pristopil do mene. Veste, jaz sem malo jasnoviden in globoki signali mi velijo, da moram oddati kandidaturo. Najprej nisem mislil to zares narediti, a prijatelji mi svetujejo, da moram, saj uživam planetarno slavo,« se je pohvalil Ljubo, ki je prepričan, da mu bo uspelo zbrati deset tisoč podpisov.

Ljubo Bebić

Ljubo Bebić foto: RTL

prejšnji članek
Policija išče Renejeve napadalce med spletnimi komentatorji
Svet slavnih
Policija išče Renejeve napadalce med spletnimi komentatorji
naslednji članek
Je Marjana ves čas igrala lik zmedene tekmovalke?
Resničnostni šovi
Je Marjana ves čas igrala lik zmedene tekmovalke?