zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Za vrhunske imitacije bosta poskrbela tudi nekdanja zmagovalca

18. 12. 2019; 06.00
Avtor: N.N.
znan-obraz-ima-svoj-glas

Preobrazbe 5. oddaje šova Znan obraz ima svoj glas. foto: POP TV/Miro Majcen

V nizkem štartu za četrtkov dobrodelni 28-urni maraton Radia 1 in DM-a, sta tudi voditelja Tomaž Klepač in Tilen Artač, ki bosta množico zabavala na večernem koncertu Znan obraz ima svoj glas.

Voditelji Denis Avdić, Miha Deželak, Anja Ramšak in Jana Morelj bodo jutri, v četrtek, 19. decembra iz Mestnega trga, kar 28 ur v živo vodili najdaljši jutranji program, Denis Avdić Show. S pomočjo poslušalcev bodo zbirali denar za družine v stiski, katerim bodo poskušali omogočili lepše praznike. Samo lansko leto so zbrali več kot 300.000 evrov.

Ob 20. uri pa bo na Kongresnem trgu potekal koncert ekipe Znan obraz ima svoj glas. Nastopajočim iz letošnje sezone se bosta pridružila še voditelja Radia 1, Tomaž Klepač in Tilen Artač, zmagovalca prve in tretje sezone. Tudi onadva bosta poskrbela za vrhunske imitacije.

Voditelj in imitator Tilen Artač foto: Radio 1

»Imam en problem, teh likov se je kar namnožilo, vsi moji liki bi radi nastopali, a to ne bo šlo. Glede na to, da smo v Ljubljani, bo prišla pozdravit Svetlana Makarovič, najprej bo malo nalajala ljudi, potem pa bo zapela. Ker je to dobrodelna akcija, bodo nastopili tudi Laibach z Life is life. Pravično pa je, da pride še domačin iz Kodeljevega, Pero Lovšin. Meni bo pester, od predjedi do glavne jedi do sladice,« je povedal Artač.

Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač foto: Radio 1

»Izbral sem pesem Louisa Armstronga, What a wonderful world. Pesem sem prepeval tudi na odru Znan obraz ima svoj glas. Posebnih priprav nimam, vsake toliko si jo zavrtim v avtu in jo prepevam. Imam zelo lepe spomine na oddajo. Bil sem prvi nastopajoči na odru v prvi sezoni. Spremljal sem oddajo tudi letos, tekmovalci so bili odlični, žirija tudi, Avdić pa je vsako leto boljši,« je v smehu dejal Tomaž, ki že »ogreva« studio skupaj z Iztokom Gustinčičem. Do četrtka namreč od 16. do 19. ure zabavata poslušalce v živo iz Mestnega trga.

prejšnji članek
Kljub škandalu poroka bo
Svet slavnih
Kljub škandalu poroka bo
naslednji članek
Saša Tabaković, kot ga niste vajeni
Svet slavnih
Saša Tabaković, kot ga niste vajeni
#obraziavenija
obraziavenija