kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Je Marjana ves čas igrala lik zmedene tekmovalke?

19. 12. 2019; 07.00
Avtor: V.M.
marijana povše

Marjana Povše foto: POP TV

Marjana Povše je bila za tekmovalce ena izmed največjih ugank letošnje Kmetije. Mnogi namreč še danes ne vedo ali je gospa namenoma postregla z nenavadnimi reakcijami, zaradi katerih je člani igre niso dojemali kot resno konkurentko.

Če Marjana Povše v prvem delu šova Kmetije med člani družine ni bila priljubljena, se je slednje do konca igre povsem spremenilo. Danes nam mnogi vedo povedati, da jim je najstarejša tekmovalka sila ljuba, da je prisrčna ženska, ki je s svojimi vložki simpatično popestrila dogajanje na posestvu.

Tudi Miha Kavčič, ki je imel Marjano priložnost spoznati med obiskom posestva, pravi, da je Marjana eden izmed najbolj zanimivih likov, ki bi jih sam vsekakor vključil v takšen format resničnostnega šova. Ocenjuje jo namreč kot neverjetno smešno osebo, ki sogovornika s svojim vedenjem precej zmede: »Včasih se zdi, kot da je nekdo drug v njenem telesu, kot da jo upravlja vesoljček,« se smeji Miha in dodaja, da ji je vsemu navkljub uspelo priti do konca.

Marjana Povše v vlogi glave družine foto: POP TV

No, a Marjana se v resnici pred kamerami ni znašla kar tako. Odločitev, da vstopi v šov namreč ni bila impulzivne narave. Kot je pojasnila, si je za vstop v resničnostni šov Kmetija prizadevala priti zadnja tri leta, v tem času pa se je podrobno seznanila tudi z vsebino pratike.

59-letna Dolenjka se je torej na igro za 50. tisoč evrov dobro pripravila in ob Danijelovi pomoči prišla do samega finala. Tokrat se bo v areni pomerila z dvojčkoma Klobasa, ki pa drage Marjane ne jemljeta kaj prida resno. Kaj pa, če je nabrita tekmovalka vse skupaj ves čas vodila za nos? Je mogoče, da bo Marjana Povše slavila zmago? Jan dopušča možnost, da je celoten nastop del Marijanine taktike, Tilen pa je prepričan, da toliko tednov ne bi mogla tako dobro igrati. Kakšno pa je vaše mnenje?

Ne zamudite napetega dvoboja nocoj, ob 20. uri na POP TV!

Marjana Povše

Marjana Povše foto: POP TV

prejšnji članek
Ljubezen na vasi: Ljubo v bitko za predsednika Hrvaške
Resničnostni šovi
Ljubezen na vasi: Ljubo v bitko za predsednika Hrvaške
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?