gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

To se zaradi Kmetije dogaja v Janovi službi

3. 1. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
jan klobasa 2

Jan foto: Rene Senekovič

Veste, kako si Jan Klobasa služi kruh? Preverimo, kako je na njegovem delovnem mestu sedaj, ko ga pozna skoraj vsa Slovenija.

Ko je Jan Klobasa prvič sodeloval v šovu Kmetija, še ni imel zaposlitve, tokrat pa je bilo precej drugače, saj ima redno zaposlitev kot prodajalec v Kmetijski zadrugi Gornja Radgona. To je bil tudi razlog, da sprva ni bil prepričan, ali je res modro, da postavi zaposlitev na kocko in se odpravi na šov. A po pogovoru z direktorjem se je pomiril, saj se je slednji na zamisel, da jih za nekaj časa zapusti, odzval zelo razumevajoče.

»Zaradi odgovornosti do dela sem imel kar nekaj pomislekov ali se sploh naj odločim za ta korak. Ker pa sem bil deležen posluha tudi iz svojega delovnega okolja, je potem steklo tako, da sem sprejel sodelovanje v šovu. Moram pa poudariti, da sem glede službe zelo hvaležen direktorju, saj mi je odobril neplačan dopust in mi obljubil, da me bo delovno mesto kljub odsotnosti čakalo,« to se je tudi res zgodilo, Jan se je po koncu snemanja vrnil v trgovino, kjer je bilo pestro že med samim predvajanjem šova.

»Strankeme hodijo gledat, se fotografirat, pa tudi povprašat o vseh mogočih stvareh,« se smeji Jan in dodaja, da je še posebej završalo potem, kjer so na televiziji predvajali njegovo in bratovo zmago.

Pa je direktor vedel, da pri njem dela zmagovalec Kmetije? »Ne, kje pa, nisem povedal. Nisem smel. Ko pa je videl na televiziji, me je brž poklical in mi iz srca čestital.«

Jan Klobasa

Jan Klobasa foto: Tibor Golob

prejšnji članek
Slovenska manekenka ostala sama pred rojstvom otroka
Svet slavnih
Slovenska manekenka ostala sama pred rojstvom otroka
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?