Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Z novo turško uspešnico se na slovenske male ekrane vrača Can Yaman

4. 1. 2020; 07.00
Avtor: M.Š.
51-tele-jutranjaptica-3

Demet Özdemir, Can Yaman, Jutranja ptica, Erkenci Kuş foto: Pop TV

Januarja na Pop TV prihaja nova romantična nadaljevanka Jutranja ptica (Erkenci Kuş), v glavnih vlogah pa igrata 27-letna Demet Özdemir in 30-letni Can Yaman, ki je zaradi svojega videza v seriji poskrbel za pravi vihar med številnimi oboževalkami.

Vse odkar so začeli s predvajanjem Jutranje ptice – prva epizoda je bila na sporedu 26. junija 2018, veliki finale pa je bil 6. avgusta letos –, se je o seriji na veliko govorilo, tako v medijih, predvsem pa na družbenih omrežjih. Prav zaradi dobre gledanosti, predvsem pa neverjetne priljubljenosti glavnih junakov so sprva načrtovano poletno romanco spremenili v serijo, ki je imela na koncu kar 51 turških delov. Igralca sta bila pred kamerami pri romantičnih prizorih tako prepričljiva, da so se začele pojavljati govorice, da sta par tudi zasebno. Tega nikoli nista potrdila niti zanikala, je pa Can šele pred kratkim iskreno spregovoril o soigralki. »Demet bo vedno zelo draga, posebna in dragocena oseba v mojem življenju. Vedno bo ostalo tako, ne glede na to, kaj se bo zgodilo. Jaz bom vedno eden njenih najbolj zvestih oboževalcev in sledilcev. Z veseljem bom spremljal njene prihajajoče projekte, saj je zelo nadarjena igralka,« je novinarjem povedal igralec, ki sicer več kot očitno uživa v vlogi turškega megazvezdnika. Zasenčil naj bi celo velika Buraka Özçivita (Moja boš) in Kivança Tatlituga (Ukradena preteklost). Slava pa naj bi mu tudi škodila, saj naj bi bil po poročanju turških medijev v svojih izjavah precej predrzen in nepremišljen ter vzvišen do kolegov, kar mu številni zamerijo, saj so prepričani, da sam sicer ne prodaja toliko svojega daru, kot stavi na svoj videz.

Can Yaman v Madridu 2019 foto: Instagram

Slovenski gledalci ste ga sicer že lahko spremljali v seriji Ko zadiši ljubezen (Dolunay), kjer je imel krajše lase in na prvi pogled ni bil niti malo podoben junaku iz Jutranje ptice, mišičastemu avanturistu, ki za podobo nonšalantnega ženskarja skriva nežno romantično dušo. Je pa zanimivo, da je Can tudi zasebno prevzel videz svojega TV-junaka in čez noč postal pravi magnet za številne oboževalke. Pred meseci se je mudil v Rimu in v Cannesu, neverjetnih več kot dva tisoč vročekrvnih oboževalk pa ga je pričakalo na letališču v Madridu, zaradi česar je zvezdnik potreboval spremstvo policije. Si lahko njegov obisk obetamo tudi v Sloveniji?

Medtem ko Can uspešno oglašuje serijo, ki je postala izjemno priljubljena na različnih koncih sveta, in se otepa oboževalk, Demet že snema novo nadaljevanko Usoda je tvoj dom (Doğduğun Ev Kaderindir), v kateri je njen soigralec Ibrahim Çelikkol, Ferhat iz serije Lepotica in zver. Premiera je napovedana v drugi polovici januarja.

Demet Özdemir, Ibrahim Çelikkol foto: promo

Demet Özdemir, Can Yaman, Jutranja ptica, Erkenci Kuş foto: Pop TV

O seriji:

Sanem (Demet Özdemir) je sanjaško, zabavno dekle, ki vedno zaide v težave. Končno si zaradi družine poišče delo v oglaševalskem podjetju, kjer dela njena starejša sestra Leyla. Direktor podjetja Aziz se želi zaradi bolezni upokojiti in podjetje predati enemu od sinov. Eden izmed njiju je fotograf in avanturist Can (Can Yaman), ki nad mestnim vrvežem ni navdušen. Sanem je na začetku prepričana, da je Can slab človek, a ko ga začne spoznavati, ugotovi, da njuno srce vse bolj bije v ritmu ljubezni ... 

Can Yaman

Can Yaman foto: Instagram

prejšnji članek
Hilary Duff se je na skrivaj poročila
Svet slavnih
Hilary Duff se je na skrivaj poročila
naslednji članek
Sestra Kate Middleton osupnila z vročo postavo
Svet slavnih
Sestra Kate Middleton osupnila z vročo postavo