Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Možnosti, da najdete ljubezen, so velike

13. 1. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
Horoskop

Horoskop foto: Dreamstime

Prihaja obdobje zaljubljenosti v življenje, saj Venera prehaja v znamenje rib. Ljubezen do vsega, kar se dogaja, vam bo pomagala narediti spremembe in korake v pravo smer v tem tednu.

Možnosti, da najdete ljubezen znotraj in zunaj sebe, so velike. Ker Merkur prihaja v znamenje vodnarja, boste doživeli sprostitev v umu in občutek svobode, ki vas lahko podpre v dobro. Če iščete razlog za spremembe in za motivacijo za delo, naj bo to ljubezen, ki jo planeti in energije tega tedna podpirajo. Morda vas bodo obhajali občutki nevrednosti, nesprejetja in boste težje našli mir in ljubezen v sebi. V tem primeru poskrbite za dovolj spanca, naredite si v domu kotiček za gnezdenje in začnite s pisanjem dnevnika hvaležnosti ali preprosto napišite vse pozitivne lastnosti o sebi. Uporabite lahko tudi eterična olja ali naravno dišečo kopel in/ali kozmetiko za dvig vibracije telesa in doma. To vam bo pomagalo pri opustitvi notranjih ran in sprejemanju podpore, ki je dana.
Dobri barvi tedna: roza in vijolična.

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Profimedia

Oven 21. 3.–20. 4.
Na hitro boste želeli razrešiti svoje čustvene zagate. Domačim boste pihali na dušo in to vas bo celo zabavalo. Zavedali se boste, da je vse to za krajši čas, zato si ne boste belili glave s tem, kako se domači zares počutijo. Seveda ne bodo kupili vaše pretirane prijaznosti, ne bodo pa šli v podrobnosti. Prevzela vas  bodo čustva iz preteklosti in lahko celo, da boste pozabili na svoje obljube in se znova zapletli s staro simpatijo, s katero se vam odnos nikakor ni dobro razvil. Tudi tokrat ne bo nič boljše, samo povečali si boste slab priokus o svojih odločitvah.
Bik 21. 4.–20. 5.


Želeli boste vzpostaviti novi red in vpeljati nova pravila tudi za druge, pa vam to ne bo najbolje uspevalo. Čustveno boste namreč preveč nestabilni, da bi lahko to izpeljali. Stablizirajte najprej sebe, nato vsiljujte ta red dalje, če že morate. Zares pa si boste želeli harmonijo in priznanje, pa vam stara čustva ne bodo dala miru. Jezili se boste za stvari iz preteklosti in napačno predvidevali vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Vaš nemir se bo preselil na druge in kmalu boste z njim okužili celotno družbo, ki pa bo tokrat opazila, da niste povsem v redu.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Nestrpno boste čakali na poslovno potrditev določene osebe, kar pa se ne bo zgodilo tako hitro. Ne priganjajte življenja, sprostite se in naredite sami tisto, kar lahko. Nato uživajte. Nihče ne bo imel nič proti, če se po svoje zabavate in raziskujete, dokler druge ne silite v nekaj, česar si ne želijo. Skozi sproščenost boste usmerjeni v dobre ideje in nič vam ne bo težko narediti ne zase in ne za druge. Skozi optimizem boste v določno idejo prepričali tudi najbolj težavne bližnje, kar vas bo močno osrečilo.
Rak 21. 6.–22. 7.
Dobro boste uredili zelo pomembno zadevo in tako bo lahko posel dobro potekal naprej. Ponosni boste nase in iz tega vas bo zaneslo v pretirano razlaganje o tem tistim, ki se jih to nič ne tiče. Previdno z besedami, daa ne boste zakuhali nesporazuma, ki ga boste morali sami poravnati. Intuicija vam bo namreč zatajila, zato se ne zanašajte na svoj slavni šesti čut pri ljudeh, ki jih imate radi. Vaše sklepanje bo namreč šlo čisto v napačno smer, zato raje preverite dejstva, preden ukrepate in si pokvarite čustveno dobre odnose.
Lev 23. 7.–22. 8.


Notranji nemir se vam bo povečeval, še posebej če ne boste nič naredili zase in za svoje cilje, želje, ki jih nosite že celo večnost v sebi. Čustveno boste naporni, še najbolj sebi, zato vas bodo vsi raje pustili na miru. Vseeno to ne bo dovolj, da bi se pomirili. Nikakor ne boste nameravali izreči vsega tega, kar bo kar zletelo iz vaših ust. Najprej sploh ne boste opazili, kaj se je zgodilo, šele po reakcijah okolice se boste zavedeli, da nekaj ni v redu. Mogoče pa je čas za resnico, ki bo pripravila dober teren za vaše življenje po srcu.
Devica 23. 8.–22. 9.
V službi boste vzeli stvari v svoje roke, saj niste dobili prave pomoči od ljudi, na katere ste računali. Pozabili pa ste, da se tudi vi niste odzvali na njihovo željo po pomoči. Se boste jezili ali raje zakopali bojno sekiro? Od tega bo namreč odvisno vaše poslovno leto 2020. Dobro se vam bo odprlo razmišljanje v zelo smiselno smer za vaše življenje in že ob razmišljanju o tem boste začutili svobodo. Priznali boste drugim, kaj vse vas muči, in začuda ne bodo presenečeni, saj so vse to že opazili in tudi doživeli na lastni koži.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Čustveno boste sproščeni in z ljubeznijo boste pristopali do vseh, potem pa se boste čudili, zakaj se nekateri do vas začenjajo drugače obnašati. Večina ni pripravljena na sproščenost, zato se jim zdite malo nenavadni. Ne glede na dogajanje ne sprejemajte nobenih odločitev, povezanih z ljubeznijo. Raje aktivirajte strast v sebi v smer svojih kreativnosti. Sanjarite in razmišljajte, kakšno življenje si želite, kje in s kom. To vam bo dalo obilo veselja in energije za spremembe. Sočasno boste opogumili simpatijo, da se vam približa.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.


Ukazovalni boste in tega sploh ne boste opazili. Se boste pa čudili ljudem okoli vas, kaj jim je in zakaj so tako hitro užaljeni. Dobro je, da izbirate okoli sebe ljudi, ki se jim vaše obnašanje ne bo zdelo nič takšnega. Vi se namreč ne boste prav nič spreminjali, da bi jih lahko tolažili s tem. Ljubezensko srečanje vas ne bo pustilo hladnokrvne. Ujeli se boste v energije strasti. Počutili se boste, kot da ste začarani, a to bo le ljubezen, ki pa vas bo zagrabila precej močneje, kot ste to kdajkoli doživeli. Ne boste razmišljali, temveč samo delovali.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Delovno boste razpoloženi in veliko boste naredili, a boste na koncu ugotovili, da je bilo vse v prazno, saj so se drugi že drugače organizirali. Jezni boste, a boste hitro ugotovili, da ste se sami izognili komunikaciji, kar pa vam bo težko priznati. Tako boste doživljali stare očitke. Res pa je, da niste starih zadev popravili, sanirali, da bi jih lahko kar pozabili. Zato se ne hudujte ne na domače in ne na sodelavce, temveč raje razmislite, kako boste rešili situacijo, ki ste se ji dovolj dolgo izogibali.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Odlično boste opravili s čustvi preteklosti in spremembe bodo vidne takoj, saj ne boste več trzali na stare zamere. Odmaknili se boste od ljudi, ki so vas izčrpavali. Skozi situacije boste začutili svobodo in to bodo opazili tudi vam pomembni ljudje. Stali vam bodo ob strani pri novih začetkih in pomagali izpeljati odločitve, ki ste jih nosili v sebi. Ne glede na želje, ali se nameravate seliti ali začeti poslovno nekaj popolnoma na novo, pri vseh stvareh se bodo potrudili, da vam omogočijo popolno podporo in rešitve za sprotna dogajanja.
Vodnar 21. 1.–18. 2.


Romantično boste razpoloženi in pozabili na nekatere dogovore do te mere, da boste celo jezni na tiste, ki jih boste vi pustili na cedilu. To je zanimiv način manipulacije, ki pa se ne bo dobro obnesel. Bližnji vas tokrat ne bodo spustili kar tako. Obilo novega se je zgodilo in mogoče je čas, da zdaj vse novosti podelite z ljudmi, ki so vam blizu in si zaslužijo poznati tudi svojo sedanjost. Če vas preganja občutek krivde, razmislite, zakaj je tako, in se osvobodite pritiskov preteklosti. Pogovorite se z domačimi in razčistite svoje odnose in želje.
Ribi 19. 2.–20. 3.
Iskrivi boste in čustva ljubezni vas bodo potegnila v čisto drugačno doživljanje, kot ste načrtovali. Sledite instinktu in idejam, ki bodo sproti prihajale. Odprite se spremembam, kolikor zmorete. Pripeljale vas bodo do stanja, ki si ga že dlje časa želite in po čemer hrepenite. Dobili boste darilo, ki vas bo razveselilo in vam dalo upanja na spremebe v ljubezni in tudi poslu. Ne komplicirajte, samo sledite dogajanju. Začele se bodo namreč odpirati nove energije in v novo poglavje boste stopili precej hitreje, kot ste pričakovali. 

prejšnji članek
Življenje brez bolečin v sklepih! Preverite kako?
Zdravje
Življenje brez bolečin v sklepih! Preverite kako?
naslednji članek
Šok na radiu: Kača se je zavozljala v stojalo za mikrofon!
Svet slavnih
Šok na radiu: Kača se je zavozljala v stojalo za mikrofon!