gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Kelly Clarkson vsako noč seksa

15. 1. 2020; 09.00
Avtor: TJ
Kelly Clarkson

Kelly Clarkson foto: Profimedia

Dogajanje v spalnici 37-letne glasbenice in televizijske voditeljice Kelly Clarkson ter njenega moža in menedžerja, 43-letnega Brandona Blackstocka, je očitno zelo pestro.

Kelly je v pogovoru s 16-letno Brynn Cartelli, zmagovalko ameriške verzije šova The Voice, ki jo je gostila v svoji pogovorni oddaji The Kelly Clarkson Show, namreč razkrila, da z Brandonom prav vsako noč seksa: »Dolga leta sem bila samska, torej … Imam otroke. In navadno pred spanjem počnem to, s čimer dobiš otroke. To ni laž, to je resnica!« je dejala zvezdnica, ki ji ob tem ni bilo prav nič nerodno. Celo nasprotno: »To ni nič čudnega! To je nekaj povsem naravnega!«

Kelly Clarkson z družino foto: Profimedia

Da Kelly in Brandon, ki sta poročena od leta 2013, med svojimi posteljnimi aktivnostmi ne bi spočela novih otrok, pa sta uvedla »previdnostne ukrepe«, kot se je izrazila Kelly, ki je imela pri tem v mislih sterilizacijo. Sta namreč starša dveh otrok, petletne River Rose in triletnega Remingtona »Remyja« Alexandra, in odločila sta se, da bo pri tem tudi ostalo. Med drugim tudi zato, ker sta bili obe nosečnosti za Kelly izredno boleči. »Skupaj imava čarobna otročka … Sta čudovita, a imela sem grozni nosečnosti. Umrla bi, če bi morala to prestajati še enkrat. Bilo je strašno,« je Kelly že leta 2016 pojasnila v televizijski oddaji Access Hollywood.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za četrtek?
naslednji članek
Meghan Markle nasmejana spet v javnosti
Svet slavnih
Meghan Markle nasmejana spet v javnosti