mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nesreča: Popovićeva soproga utrpela hude opekline

14. 1. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
danijel aleksandra

Daniel in Aleksandra foto: Osebni arhiv

Sproščanje ob nedeljski skodelici čaja se je za Aleksandro Popović sprevrglo v pravo nočno moro. 'Skupaj s pižamo sem iz sebe potegnila tudi kožo. Bolečine so bile peklenske …'

Srčna izbranka črnogorskega glasbenika Daniela Popovića je v nedeljo utrpela hude opekline po desni nogi. Aleksandra je namreč med pripravo čaja prevrnila skodelico vrele vode, s katero se je grdo poparila po stegnu. »Zgodilo se je v hipu, nerodno sem se obrnila, zadela skodelico in vrela tekočina je stekla po pižami. Slednja se je name dobesedno prilepila, ko sem jo hitela slačiti, sem tako skupaj s hlačami iz sebe potegnila tudi kožo v velikosti 20 x 7 centimetrov,« se boleče nezgode spominja Aleksandra, ki ima sicer zelo visok prag bolečine, a dodaja, da so bili občutki na meji znosnega tudi zanjo.

Aleksandra nam v nadaljevanju pojasni, da je opeklino nemudoma ohladila s hladno vodo, v veliko pomoč pa ji je bil tudi Danijel, ki jo je oskrbel in hitro odpeljal na urgenco v Domžale, kjer sta ji bila v oporo tudi hčerka Patricija in njen fant. »Tam so mi nogo ovili v debele hladilne obloge prepojene z antiseptično raztopino, ter vse skupaj povili. Obloge hitro učinkujejo, bolečino so omilile, prejela pa sem tudi protibolečinsko terapijo,« pove in doda, da je utrpela opekline 2. stopnje in da je hvaležna, ker bo za dnevno previjanje poškodbe skrbela patronažna sestra. »Trenutno stanje je resnično boleče, težko si predstavljam, da bi se morala voziti v zdravstveni dom,« odkima z glavo Aleksandra, ki ji sicer bolečine še zdaleč niso tuje, pred leti je namreč zmagala v bitki z rakom na črevesju.

prejšnji članek
Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila veliko novico
Svet slavnih
Bychkova objavila družinsko fotografijo in razkrila veliko novico
naslednji članek
Izpoved: Monika razkrila, zakaj je v resnici zapustila šov!
Resničnostni šovi
Izpoved: Monika razkrila, zakaj je v resnici zapustila šov!