900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Harry ločen od sina

19. 1. 2020; 08.45
Avtor: K.M.
Archie, princ Harry

Archie, princ Harry foto: Profimedia

Harry že več kot 10 dni ni videl Archija, Meghan pa se v Kanadi zabava s prijatelji.

Harry in Meghan sta se v začetku januarja po mesecu preživetem v Kanadi vrnila v Veliko Britanijo, saj sta že imela predvidene kraljeve obveznosti. Kmalu zatem sta šokirala z informacijo, da zapuščata kraljevo družino, zatem pa je Meghan že pobegnila nazaj v Kanado, ker sta v družbi varuške pustila sina. 

Meghan Markle, princ Harry, Archie foto: Profimedia

Tudi če se ji je Harry želel hitro pridružiti, mu je to več kot očitno preprečila kraljica, ki je želela kar se da hitro sprejeti končno odločitev o njunih vlogah znotraj svoje in znotraj kraljeve družine. Kljub temu, da je bila včeraj sprejeta ta odločitev (>>KLIKNITE TUKAJ<<), pa poročanjih medijev Harry domovine še ne sme zapustiti. Kraljica namreč želi, da se podrobnosti dogovorijo v živo, za zaprtimi vrati, in ne preko telefonskih ali spletnih vez, v katere se da hitro in preprosto vdreti. To pomeni, da sina ni videl že vsaj od 6. januarja. 

Meghan uživa

Takoj zatem, ko je kraljica javno podprla njuno odločitev, se je v Kanadi v javnosti že pojavila tudi Meghan Markle, ki vidno uživa. Nasmejana hodi po opravkih, z letalom, v katerem so bili tudi drugi potniki, se je odpravila na celino, na letališču sama pobrala svojo dobro prijateljico Heather Dorak ... Očitno ji nič ne manjka. Istočasno pa ob njej niso opazili Archija, ki ga očitno v Kanadi skriva pred očmi javnosti. 

prejšnji članek
Luka Dončić s tem zapisom navdušil Slovence
Svet slavnih
Luka Dončić s tem zapisom navdušil Slovence
naslednji članek
To je prava ljubezen atraktivne Barbare
Resničnostni šovi
To je prava ljubezen atraktivne Barbare