meditacija Dobra karma

Astrologinja svari: prizanešeno vam ne bo nič, a...

Simona Kustec Svet24.si

Kustečeva se je še enkrat testirala, to so ...

kozelj sds velenje sveta masa tw Reporter.si

Česa takega še nismo videli! Velenjska SDS pred ...

Spopadi v Gorskem Karabahu Svet24.si

VIDEO: Začetek nove vojne, ki je pretresla celo ...

gantar Necenzurirano

V imenu korone polnijo ordinacije in žepe ...

Melania Trump, melania, trump, melanija trump Odkrito.si

Kaj razkriva Melanijin podpis?

ana jaka Njena.si

Ana in Jaka Hafner nista zaročena: Nategu so vsi ...

Harry ločen od sina
| K.M.

Harry ločen od sina

Archie, princ Harry, Profimedia

Harry že več kot 10 dni ni videl Archija, Meghan pa se v Kanadi zabava s prijatelji.

Harry in Meghan sta se v začetku januarja po mesecu preživetem v Kanadi vrnila v Veliko Britanijo, saj sta že imela predvidene kraljeve obveznosti. Kmalu zatem sta šokirala z informacijo, da zapuščata kraljevo družino, zatem pa je Meghan že pobegnila nazaj v Kanado, ker sta v družbi varuške pustila sina. 

Foto: Profimedia - Meghan Markle, princ Harry, Archie

Tudi če se ji je Harry želel hitro pridružiti, mu je to več kot očitno preprečila kraljica, ki je želela kar se da hitro sprejeti končno odločitev o njunih vlogah znotraj svoje in znotraj kraljeve družine. Kljub temu, da je bila včeraj sprejeta ta odločitev (>>KLIKNITE TUKAJ<<), pa poročanjih medijev Harry domovine še ne sme zapustiti. Kraljica namreč želi, da se podrobnosti dogovorijo v živo, za zaprtimi vrati, in ne preko telefonskih ali spletnih vez, v katere se da hitro in preprosto vdreti. To pomeni, da sina ni videl že vsaj od 6. januarja. 

Meghan uživa

Takoj zatem, ko je kraljica javno podprla njuno odločitev, se je v Kanadi v javnosti že pojavila tudi Meghan Markle, ki vidno uživa. Nasmejana hodi po opravkih, z letalom, v katerem so bili tudi drugi potniki, se je odpravila na celino, na letališču sama pobrala svojo dobro prijateljico Heather Dorak ... Očitno ji nič ne manjka. Istočasno pa ob njej niso opazili Archija, ki ga očitno v Kanadi skriva pred očmi javnosti.