favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Julie razkriva: Je bila nekoč debeluška?

24. 1. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Julie Pavlović

Julie Pavlović foto: RTL

Vitka rjavolaska je razkrila, da je imela pred leti težave s težo.

Julie Pavlović, ki jo lahko spremljamo v 2. sezoni hraškega šova Sanjski moški, je spregovorila o obdobju, ko so jo pestili odvečni kilogrami. Svoje sledilce je nagovorila v videoposnetku, tekom katerega je pripovedovala o tem, kako je teža vplivala na njeno odraščanje.

»Bila sem debelejši otrok. Ne morem reči, da so me zaradi tega v šoli maltretirali, sem bila pa prepričana, da imajo zagotovo komentarje na račun moje teže,« je pojasnila Julie, nato pa spregovorila o dogodku, zaradi katerega se je počutila osramočeno.

Julie foto: RTL

»Mama je od očeta za božič prejela zelo drage kavbojke, ki so bile tedaj zelo modne. Oče jih je kupil mami, ne meni. Stale so okoli 180 eur. Jaz sem bila težja, imela sem trebušček, pa vendar sem se nekega jutra odločila, da jih bom oblekla,« pripoveduje Julie in nadaljuje z opisom, kako težko je hlače navlekla nase, ne vedoč, da se bo v šoli pripetila sila neprijetna situacija. Med poukom so namreč hlače počile, gumb pa je teatralno poletel preko celega razreda. »Gumb je odletel kot sam vrag, zgodila se je eksplozija!«

Pa je bila Julie resnično debeluška? Nemara zgolj skozi svoje oči, z oboževalci je namreč delila fotografije iz otroštva, na katerih pa se je le sama sebi zdela sila obilna.

Julie Pavlović foto: Osebni arhiv

prejšnji članek
Po preobrazbi se bo sukal v šovu Zvezde plešejo
Resničnostni šovi
Po preobrazbi se bo sukal v šovu Zvezde plešejo
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za petek?