reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Odnosi
 

Mijo presenetil: Seks v šovu Sanjski moški?!

26. 1. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
mijo

Mijo Matić foto: RTL

Pred zaključkom šova Sanjski moški, ki se je preteklo leto odvil na hrvaški televiziji RTL, je imel Mijo Matić intervju, tekom katerega je nekoliko presenetil gledalce.

Mija Matića smo lahko spoznali tudi na naši televiziji, saj se na POP TV ravno v teh tednih vrti priljubljeni šov Sanjski moški. A če ste doslej ocenili, da sodi Mijo med bolj zadržane moške, naj vam namignemo, da za kamero le ni tako zelo sramežljiv.

V intervjuju, ki se je odvil še pred koncem snemanja šova, je namreč priznal, da se mu je zdelo poljubljanje pred kamero srednje dobro, da pa bi se lahko zgodilo precej več, kot poljubi, ki smo jim že bili priča. Ko ga je novinarka vprašala ali obstaja možnost za seks v šovu, ji je namreč vljudno pritrdil: »Pa obstaja možnost.«

Skrivnostni Mijo svojih misli podrobno sicer ni opisal, je pa kot običajno postregel s širokim nasmehom. No, verjamemo, da se Mijo tedaj, ko ga ne spremlja kamera, precej manj zateka k smehu, ki ga, kot je pojasnil, rešuje v trenutkih, ko je v zadregi.

prejšnji članek
Natalija Bratkovič ima dolgoletne izkušnje
Svet slavnih
Natalija Bratkovič ima dolgoletne izkušnje
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?