bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ljubezenska zgodba Kobeja in Vanesse

28. 1. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
kobe bryant

Kobe Bryant z družino foto: Profimedia

Kobe Bryant in soproga Vanessa sta bila povezana več kot dve desetletji. Ustvarila sta si družino in življenje polno vzponov in padcev, ki pa se je minuli ponedeljek razblinilo kot pena morske vode.

Vanessa Bryant je v ponedeljek v tragični nesreči izgubila ljubezen svojega življenja. Umrl je njen soprog in 13-letna hčerka Gianna, ki se je tako kot oče ponašala s košarkaškim talentom.

Kobe ni pustil sledi le na košarkaškem parketu. Njegovi bližnji se ga bodo spominjali kot ponosnega očeta in soproga. Z Vanesso sta bila par vse od leta 1999, ko sta se spoznala, je štela zgolj 17 let. Tedaj 21 letni Kobe jo je zaprosil pol leta po prvem zmenku. Vanessa je v tem obdobju obiskovala srednjo šolo, a je morala zaradi razmerja z mladim košarkaškim upom izredno dokončati šolanje, da bi se izognila medijskemu pompu.

Parček je moral za voljo ljubezni prestati mnogo ovir. Zvezdnikovi starši namreč razmerja niso odobravali, saj so pričakovali, da si bo izbral temnopolto soprogo. Ko sta si leta 2001 obljubila večno zvestobo, zvezdnikovih staršev ni bilo na poroko. Starša sta zamero kuhala dolgi dve leti, vse do januarja 2003, ko je Vanessa rodila prvo hčerko Natalio Diamante. Novorojenka je tedaj združila razdrte vezi in povezala družino.

foto: Profimedia

Zdelo se je, da mlada družina živi v pravljici. Družinske strasti so se umirile, Kobe je bil na vrhuncu kariere, uredili pa so si tudi domovanje v luksuznem dvorcu. A pol leta kasneje je odjeknila pretresljiva novica. 19-letno dekle je zvezdnika obtožilo posilstva. Kobe je bil aretiran, izgubil je ugled in donosne reklamne posle. Leta 2004 so primer na sodišču ovrgli. Vanessa je soprogu vseskozi stala ob strani, tudi po tem, ko je priznal spolne odnose z dekletom, ki ga je obtožilo posilstva.

Kobe in Vanessa sta prestala težko obdobje, a sta verjela, da lahko ohranita zakon. Sledila so mirna leta, nato pa je Kobe znova ogrozil zakon z nezvestobo. Vanessa je tedaj vložila zahtevek za ločitev, par se je razšel, vendar sta si kasneje premislila. Po dveh letih ločenega življenja sta v izjavi za javnost sporočila, da se veselita skupne prihodnosti. Od tedaj sta bila Kobe in Vanessa močnejša kot kdajkoli. Ustvarila sta si veliko družino in se posvečala vzgoji svojih štirih hčera.

prejšnji članek
Nepridipravi služijo na račun lepe Maje Prašnikar
Svet slavnih
Nepridipravi služijo na račun lepe Maje Prašnikar
naslednji članek
Anita o skrivnostni napetosti z Andreo
Resničnostni šovi
Anita o skrivnostni napetosti z Andreo