GJtPNFnW4AAxeMl
Svet24.si

Hud potres prizadel okolico Vidma; tla so se tresla vse do Innsbrucka, Ljubljane in Pulja

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuši Rojs so se pravkar uresničile sanje!

29. 1. 2020; 11.52
Avtor: V.M.
Nuša Rojs in Matej Mlađenović

Nuša Rojs in Matej Mlađenović foto: PR

Nuša Rojs žanje pevske uspehe. Videospot za odmeven duet, ki ga je posnela skupaj z Matejem Mlađenovićem iz šova Poročil bom sina, je v samo dvanajstih dneh prejel več kot 100.000 ogledov! Midva sva dobitna kombinacija,' se veseli pevec.

Zvezdi dveh priljubljenih hrvaških šovov, Nuša Rojs in Matej Mlađenović, prekipevata od sreče in veselja. Pevca sta svetu nedavno predstavila svojo skupno pesem 'Izgubljeni', a kot kaže, sta se prej našla, kot pa izgubila, saj jima je s skupnimi močmi uspelo pritegniti sila veliko poslušalcev. Njun spot je v zgolj 12 dneh zabeležil več kot 100. tisoč ogledov, kar predstavlja velik uspeh tudi za bolj uveljavljene glasbenike.

»Zdi se, da je pesem sama po sebi našla pot do publike, glede na vse komentarje in odzive, pa lahko sklenem, da jim je zelo všeč. Iskreno, to sem tudi upal, saj sem v pesem vložil veliko dela, truda in ljubezni, zato me niti ne čudi, da so ljudje slednje tudi prepoznali,« pojasnjuje Matej in poudarja da je bila Nuša prava izbira za duet, katerega besedilo in glasbo je napisal sam.

»Nuša je dala v pesem celo sebe. Njena interpretacija je polna čustev – prav takšna, kot sem si zamišljal. Midva sva dobitna kombinacija! Upam, da ne bo ostalo zgolj pri tem in da bova še sodelovala,« je zaključil Matej.

prejšnji članek
'Železni' lepotni rituali
Moda&Lepota
'Železni' lepotni rituali
naslednji članek
S sestro sta se stepli do krvi
Svet slavnih
S sestro sta se stepli do krvi