Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Voditeljica presenetila s čustvenim izlivom

4. 2. 2020; 07.45
Avtor: V.M.
marijana b3

Marijana Batinić foto: RTL

Voditeljica hrvaškega šova Ljubezen na vasi Marijana Batinić je bila minuli konec tedna zelo čustvena.

Voditeljica Marijana Batinić in nekdanji rokometaš Matej Pašalić sta pred petimi leti zakorakala v svet starševstva. Parčku, ki si je leta 2015 po dolgoletnem razmerju obljubil zvestobo še pred oltarjem, se je namreč mesec po poroki rodila deklica Ena.

»Pet let je minilo kot bi mignil. Zdi se, kot da si včeraj prvikrat odprla svoje radovedne oči. Včeraj nismo slavili le dne, ko si se rodila, midva pa postala boljša človeka, obeležili smo tudi pet najlepših let, ki si nam jih prinesla, nevede, kaj vse si spremenila, koliko ljubezni in smeha si nam poklonila in kaj vse si nas naučila,« je čustva prelila v voščilo na družbenem omrežju Marijana in v zapisu dodala, da jima je hčerka s svojim prihodom obrnila življenje na glavo in da si poprej ni znala zamišljati, kaj vse jo čaka.

»Ko pa si prišla, sva vedela, da sva čakala le to, da se prične naše potovanje brez GPS-a in zemljevida. Draga nežna, topla in lepa deklica, prav takšno sva si želela. Vse najboljše, ljubezen največja, ostani za vedno samosvoja, iskreno nasmejana, zadovoljna sama s seboj in nikoli osamljena. Želimo ti, da v sebi ohraniš tega čudovitega, zdravega otroka in da nikoli ne dovoliš, da bi nekdo strl to energijo, zaradi katere si tako posebna,« je zapisala lepa mamica in za konec šaljivo pojasnila, da so hčerki vse te besede izrekli v živo, le da se na izlive ljubezni ni čustveno odzvala. »Pa naj ostane takole zabeleženo, Instagram si bo zapomnil, če boš ti pozabila.«

Kako prikupno hčerkico ima voditeljica, kajne?

prejšnji članek
Zvezdnica Jutranje ptice blesti kot model in plesalka
Svet slavnih
Zvezdnica Jutranje ptice blesti kot model in plesalka
naslednji članek
Klepet z Barbaro: Spremenjena in srečno zaljubljena
Resničnostni šovi
Klepet z Barbaro: Spremenjena in srečno zaljubljena