900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Nandi razkriva, koliko zasluži in kako živi

13. 2. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
Nandi Uzelac

Nandi Uzelac foto: RTL

Nandi Uzelac, ki je v času snemanje prve sezone hrvaškega šova Sanjski moški štela 29 let, je za hrvaške medije pojasnila, kako veliko ji pomeni samostojnost. Razkrila je, koliko zasluži in kakšno je njeno življenje.

»Sem tip osebe, ki je rada neodvisna, sama si plačujem šolnino in oblačila ter vse ostalo, kar zajema moje potrebe čez leto,« je pojasnila za 24sata Nandi, ki je v obdobju pred snemanjem šova Sanjski moški opravljala delo hostese v nočnem klubu.

»Po koncu poletne sezone ne delam do naslednje. To delam, ker se mi finančno izplača. Zaslužim do 11.000 kun,« je dejala in nadaljevala, da je sicer povsem običajna ženska, Splitčanka, ki obožuje modo. »Pol sezonske plače vložim v garderobo. Prej sem kupovala samo stvari priznanih blagovnih znamk, sedaj si jih privoščim le, če gre za kvalitetno jakno, čevlje ali očala. Ostale krpice kupujem na znižanjih - vse kar vidite v oddaji, sem kupila s popusti, in roko na srce, na televiziji prav vse lepo zgleda.«

Nandi sicer svoj prosti čas preživlja v telovadnici, zlasti ljubo pa ji je druženje s prijatelji. »Radi hodimo v restavracije, kjer prijetno klepetamo ob kozarcu vina in gurmanski hrani. Kadar takšni plani padejo v vodo, si nadenem slušalke, skačem po sobi in pojem. Mama ob tem nori, saj nimam ne talenta, ne posluha,« je smeje se pojasnila danes 30 – letna temnolaska.

Prvo sezono šova Sanjski moški so prenehali predvajati decembra 2018. Od tedaj se je življenje deklet kakopak spremenilo. Na njena.si bomo pripravljali tudi sveže novičke o tem, kako se imajo danes.

prejšnji članek
Pri Buraku žalujejo, rak vzel ljubo življenje
Svet slavnih
Pri Buraku žalujejo, rak vzel ljubo življenje
naslednji članek
Dobri zdravnik: Dr. Brown blestela v spotu znane skupine!
Svet slavnih
Dobri zdravnik: Dr. Brown blestela v spotu znane skupine!