900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

16. 2. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
anezi

Anezi foto: RTL

Anezi je komunikativna svetlolaska, ki jo lahko v teh dneh spremljamo na POP TV v hrvaškem šovu Sanjski moški. Je mladenka stopila pred kamere, da bi našla ljubezen ali se je na pustolovščino podala s skrbno izdelano strategijo?

Anezi ni neznanka v svetu znanih obrazov. Svetlolaska je namreč pevka, hrvaški gledalci pa so jo imeli priložnost spoznati tudi kot tekmovalko resničnostnega šova Big Brother. Nastopanje pred kamero ji ni tuje, že ob prihodu v vilo je tako elegantno zavzela prostor, kot bi bila stopila na mesto voditeljice šova. Kakšne odnose bo krojila v oddaji, si boste lahko ogledali v nadaljevanju, naj pa vam namignemo, da je je udeležba pred kamerami pozitivno vplivala na njeno kariero.

»Ali je šlo res za iskanje ljubezni ali za odličen marketinški trik – tega ne vemo, zagotovo pa drži, da je Anezi gostovanje v oddaji Sanjski moški izkoristila na najboljši možni način,« so zapisali hrvaški mediji, potem ko je ambiciozna pevka iz žepa potegnila svoj adut.

Kakšnega, se sprašujete? Ker je prav, da ostanemo v koraku s predvajano oddajo na naši televiziji, vam bomo slednje razkrili, ko bo svetlolaska zapustila šov.

Anezi

Anezi foto: RTL

prejšnji članek
Razkrivamo, kako danes živi Rifle
Svet slavnih
Razkrivamo, kako danes živi Rifle
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za nedeljo?