Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?
| V.M.

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Anezi, RTL

Anezi je komunikativna svetlolaska, ki jo lahko v teh dneh spremljamo na POP TV v hrvaškem šovu Sanjski moški. Je mladenka stopila pred kamere, da bi našla ljubezen ali se je na pustolovščino podala s skrbno izdelano strategijo?

Anezi ni neznanka v svetu znanih obrazov. Svetlolaska je namreč pevka, hrvaški gledalci pa so jo imeli priložnost spoznati tudi kot tekmovalko resničnostnega šova Big Brother. Nastopanje pred kamero ji ni tuje, že ob prihodu v vilo je tako elegantno zavzela prostor, kot bi bila stopila na mesto voditeljice šova. Kakšne odnose bo krojila v oddaji, si boste lahko ogledali v nadaljevanju, naj pa vam namignemo, da je je udeležba pred kamerami pozitivno vplivala na njeno kariero.

»Ali je šlo res za iskanje ljubezni ali za odličen marketinški trik – tega ne vemo, zagotovo pa drži, da je Anezi gostovanje v oddaji Sanjski moški izkoristila na najboljši možni način,« so zapisali hrvaški mediji, potem ko je ambiciozna pevka iz žepa potegnila svoj adut.

Kakšnega, se sprašujete? Ker je prav, da ostanemo v koraku s predvajano oddajo na naši televiziji, vam bomo slednje razkrili, ko bo svetlolaska zapustila šov.