žalostna ženska Dobra karma

'Odločila sem se pisati vsem tistim, ki ste ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

miljana kulic Odkrito.si

Zadruga: Popljuvala očeta svojega otroka

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?
| V.M.

Anezi v šovu s skrivnim načrtom?

Anezi, RTL

Anezi je komunikativna svetlolaska, ki jo lahko v teh dneh spremljamo na POP TV v hrvaškem šovu Sanjski moški. Je mladenka stopila pred kamere, da bi našla ljubezen ali se je na pustolovščino podala s skrbno izdelano strategijo?

Anezi ni neznanka v svetu znanih obrazov. Svetlolaska je namreč pevka, hrvaški gledalci pa so jo imeli priložnost spoznati tudi kot tekmovalko resničnostnega šova Big Brother. Nastopanje pred kamero ji ni tuje, že ob prihodu v vilo je tako elegantno zavzela prostor, kot bi bila stopila na mesto voditeljice šova. Kakšne odnose bo krojila v oddaji, si boste lahko ogledali v nadaljevanju, naj pa vam namignemo, da je je udeležba pred kamerami pozitivno vplivala na njeno kariero.

»Ali je šlo res za iskanje ljubezni ali za odličen marketinški trik – tega ne vemo, zagotovo pa drži, da je Anezi gostovanje v oddaji Sanjski moški izkoristila na najboljši možni način,« so zapisali hrvaški mediji, potem ko je ambiciozna pevka iz žepa potegnila svoj adut.

Kakšnega, se sprašujete? Ker je prav, da ostanemo v koraku s predvajano oddajo na naši televiziji, vam bomo slednje razkrili, ko bo svetlolaska zapustila šov.