900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Sprostite se

17. 2. 2020; 01.00
Avtor: Andreja Novak/Dobrakarma.si
horoskop ezoterika

Fotografija je simbolična foto: Profimedia

Konec tedna se izogibajte prepirom, ne negujte nestrpnosti v sebi in ne reagirajte na provokacije, saj bodo možnosti za večje prepire.

Merkur se obrne retrogradno, kar bo upočasnilo komunikacijsko moč in morda boste to čutili kot nemir in nelagodje. Sprostite se, ta teden naj ne bo vaš paradni konj v poslu, saj nič ne bo šlo tako, kot bi želeli. Sonce preide v znamenje rib in okrepi čutenje ter željo po razumevanju in spremembi sveta na bolje. Poskrbite za dovolj spanca, tekočine v telesu in se posvetite družini, domu in lastni kreativnosti. Res, da je pustna sobota, in če greste na praznovanje, bodite pozorni na vožnjo in provokacije v družbi, da se ne zapletete v težave. Če vam uspe dobro / brez nemira preživeti konec tedna, se boste globlje rešili negativnih vplivov na nemir v okolju. Kaj v nedeljo, 23. 2., prinaša mlaj v ribah? Obilo kreativnosti, podpore v odnosih in red v službi.

Dobri barvi tedna: zelena in črna

Oven  21. 3. – 20. 4.

Srečanje z bivšo simpatijo vam lahko popolnoma zruši načrte, saj se vam bo zdelo, da nimate izbire. Zatrta strast iz preteklosti bo namreč preplavila jasnost misli. Lahko, da boste obžalovali, saj bi bilo preprosteje svojo energijo obvladovati. A kar ni bilo dobro narejeno v preteklosti, boste morali sedaj ponoviti. Bolje je, da se umirite, razmislite, kako bi želeli živeti in šele nato na novo položite dobre temelje, na katerih potem nadaljujete svoje življenje. Pri tem boste imeli več pomoči, kot jo boste pričakovali, kar vas bo močno osrečilo. Mlaj v nedeljo bo na plano izpustil vse tiste stvari, ki ste se jih v preteklosti želeli izogniti. Žal ne bo šlo in prav spomnili se boste odločitve izpred 7 let, da boste to raje pustili pri miru. 

Bik 21. 4.–20. 5.

Novi začetki ali nova pot se odpira pred vami. Malo volje in truda bo potrebno, da vse speljete, a bo vredno. Uredite svoj videz in papirje, pa bo vse odlično potekalo. Dovolite si, da vas tokrat življenje vodi in se odzivajte na dogodke iz dneva v dan ter upoštevajte želje drugih, vaših bližnjih. Nenadni ukrepi za zaščito preteklih odločitev ne bodo prinesli nič dobrega. Odločite se za novo pot, nove energije in več uspeha boste imeli na dolgi rok. Jeza ne bo koristna, temveč obratno, zastrupila bo vsa vaša področja življenja. In škodo boste nosili samo vi. Nedeljska mlada luna vam bo dala moč za potovanje in uspelo vam bo pobegniti na najboljši svoj način. Tujina vam bo tudi pokazala, kaj si resnično želite, in morda boste sprejeli močno odločitev za življenje.
Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Zbrano komunicirajte s prijateljicami, znankami, da ne boste krivi kakšnega škandala v kaosu, ki se bo na hitro zgodil. Spremenite družbo ali pa popolnoma opustite opravljanje, saj ta hobi postaja vse bolj nevaren za vas. Lahko si porušite najboljše odnose. Zato skrbno izbirajte svojo družbo in opazujte, kdo vam je iskreno naklonjen. Ženske vam bodo pomagale pri novih prebojih v javnosti, za kar boste zelo hvaležni. Dobro vam bo, pa čeprav se ne bo izteklo natanko tako, kot ste se dogovorili. Vseeno vam bo, saj boste skozi sproščenost kljub vsemu dosegli tisto, kar ste si želeli. V nedeljo boste srečni, saj se boste lahko veliko pogovorili o vsem, kar vas je mučilo. Mlaj vam bo odprl sproščenost v odnosih in tudi čustva boste lažje kazali sproti.
Rak 21. 6.–22. 7.
Želeli si boste, da vas javnost in prijatelji vidijo v čim lepši luči, kar bo preprosto, saj boste res v dobri koži in pomirjeni s sabo. Ne bo vam težko priskočiti na pomoč, prav tako ne boste povzročali čustvenih zapletov, na kar so se bližnji že navadili. Dobro vam bo, ko boste ugotovili, da srčnost in iskrenost vedno požanjeta dober uspeh. Vpliv med prijatelji in znanci se vam bo povečal in precej več časa boste preživeli z njimi ter zanemarili svoje poslovne dolžnosti. Če želite napredovati v službi, poslu, naredite vse, kar je treba, brez čustvenih izgovorov. Z njimi si sami še bolj zapirate vrata. Osredotočite se na svojo največjo vrlino – na ljubezen do ljudi, ki vam jo bo mlada luna še potencirala in srečo boste prejeli prav prek tistih, ki jim boste namenili dovolj pozornosti.
Lev 23. 7.–22. 8.
Sreča vas bo spremljala ob nekaterih ljudeh, s katerimi bodite čim več časa. Prav čutili boste razliko v svojem počutju v druženju z enimi in drugimi. Ne bojte se pokazati radosti, jim dati priznanja in potrditve. Samo tako boste ostali del te družbe. S hladnim odnosom pa jim sporočate, da si želite miru in nihče izmed njih vas ne bo želel nadlegovati. Neki odnos se bo na vašo veliko srečo spremenil ali prekinil in vi pri tem ne boste imeli veliko moči ali izbire. Začutili boste svobodo in naredili vse tisto, kar si vaše srce želi, pa ste zaradi uvidevnosti do drugih zdaj prestavljali. V nedeljo bodite pozorni, da vas mlada luna spet ne spravi v podrejeni položaj in se boste čustveno znova predali tistim, ki znajo bolje čustveno manipulirati. Čisto legitimno je, da jih povprašate, kaj imajo za bregom.
Devica 23. 8.–22. 9.
Ujeti boste v čustveno okolje in ne boste mogli pobegniti temu, da tudi sebi ne priznate svojih čustev. Ne glede na vse izrazite svoje iskrene želje. Čutnost in seksualna energija vas bosta preplavili v dani situaciji in ne boste se upirali. Ne boste pa se želeli o tem niti pogovarjati, kaj šele spremeniti svoje načrte. Nekdo bo zato zelo razočaran nad vami, saj bo jasno, da ne želite srečnega in čustveno polnega življenja, temveč bolj varnost rutine in občutek, da so možnosti odprte. Še imate možnost, da razmislite o svoji zavrnitvi določenih sprememb, zato se ne odločajte prehitro. Mlaj bo v nedeljo samskim devicam popoldne aktiviral več poguma v čustvih in morda boste komu izrazili ljubezen ali se končno odprli sprejemanju v partnerskem odnosu, v katerem ste.
Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Vztrajnost se bo obrestovala in kmalu boste želi sadove odrekanja iz preteklosti in osredotočenja na dobre stvari v sedanjosti. Naredili boste večjo spremembo, lahko selitev ali zaključek vam zelo pomembnega projekta. Ne glede na veselje pa boste kar nadaljevali svoje projekte. Odločno boste postavili meje v službi ali v določenem delovnem okolju in postavili svoje zdravje na prvo mesto. Ne morete namreč nadaljevati v tem stilu, saj vam življenjska energija zaradi tega upada in telo potrebuje nego in dovolj spanja, še posebej letos, ko je čas za večjo regeneracijo. V nedeljo popoldne vas bo vleklo na potovanje ali boste imeli stike s simpatijo, ki je v tujini.
Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Nenadna sprememba okoliščin vas bo vodila v obtoževanje ali celo tožbe. Nič ne boste dosegli z jezo ali napadi, smiselne so samo sistematične rešitve in pomiritev situacije. Zdaj je čas, da se vsega skupaj lotite drugače. Ne bojujte se z mlini na veter, saj ste to že poskusili, pa ni šlo. Dobili ste malo več prepoznavnosti, a finančno stanje ni sledilo temu. Zato si postavite zelo konkreten in merljiv cilj glede denarja, službe in mu sledite, ne glede na to, da se vam bo odmikal. Skozi red, ideje in pomoč prijateljev vam bo uspelo. Nedeljsko popoldne boste preživeli v nadvse dobri družbi, ki vas bo motivirala za marsikatero napredovanje v karieri in kreativnosti.
Strelec 23. 11.–21. 12.
Strast in slabe razmere v okolju vas bodo potegnile v določen odnos, iz katerega se boste morali na hitro rešiti, sicer boste lahko zgubili precej več, kot ste se sploh zavedali, da imate. Resnično poglejte v svoje življenje ter sprejmite odgovornost samo zase, za druge nima nobenega smisla. Ne osebno in ne poslovno. Skozi spogledovanja z osebo iz tujine boste prišli do novih spoznanj in želja. To vas bo morda vodilo v popolno prenovo življenja, saj boste začutili strast kot še nikoli prej. Sledite ji, saj vam prinaša dobre spremembe. Nedeljsko popoldne bo prelomno za vas. Odprle se vam bodo dobre ideje ali nove poti na način, ki ste si ga na tihem želeli.
Kozorog 22. 12.–20. 1.
Prišle bodo določene težave, ki jih niste predvidevali. Kljub temu jo boste dobro odnesli, saj boste dobili pomoč, ki vam bo okrepila samozavest in čutenje sebe. Zato boste zares veseli, da ste se predali spremembam, pa čeprav jih nikakor nimate pod nadzorom. Če ne boste spustili starih zamer in se poglobili v to, kaj res želite, utegnete zboleti. Če ste že na tej poti, se samo zavedajte, da s sprostitvijo življenjske energije – strasti –, lahko pride do popolne spremembe v dobro. Zato se družite z ljudmi, ki so vam pri srcu, in postanite takšni, kot si želite biti. Od nedelje naprej se boste počutili drugače, kot da bi stopili v nov, bolj odprt svet priložnosti in dobrega sodelovanja.
Vodnar 21. 1.–18. 2.
Na preizkušnji boste: ste zreli za novo stanje ali ste še preveč vklenjeni v verige preteklosti? Vsako dokazovanje ljudem, ki niso del vašega življenja, bo vodilo na stranpot. Ne dovolite si, da da se vas mnenja drugih dotaknejo. Stara znanja in veščine boste želeli znova unovčiti, tokrat za večjo ceno in popularnost. Pri tem pa je dobro preveriti, če je vse še sploh aktualno. Morda ne bo šlo čisto tako, kot ste načrtovali v svojem optimizmu. Dobili boste podporo starejše osebe in številnih bližnjih, zato vam vseeno ne bo žal za to potezo. V nedeljo popoldne bodite pozorni na svoja čustva, da si ne boste z nestrpnostjo priklicali starih težav. Usmerite se raje v rešitve in ideje, ki bodo prihajale k vam ves čas in nosile tudi podporo mlade lune.
Ribi 19. 2.–20. 3.
Z besedami boste lahko na hitro pokvarili dobro počutje v skupini ljudi, kjer se najbolje počutite. Nikakor ne boste imeli prave mere in njihovo podporo boste uporabili za uresničitev nekaterih svojih muh. Pretiravali boste tako s humorjem kot z razčlenjevanjem težav drugih. Pazite, da ne zamorite okolice, ki se bo posledično odmaknila od vas. Uporabite intuicijo tudi zase. Skozi vročo debato o različnih stvareh boste nenadoma pristali v postelji in nadaljevali debato, kot da se ni zgodilo nič takšnega. Če bo tudi druga stan sodelovala na ta način, ste našli sorodno dušo. Mlada luna v nedeljo popoldne vas bo sprostila v odnosih in bolj se boste povezali z določeno družbo in morda začeli nov ljubezenski odnos.

prejšnji članek
Kaj se dogaja z zakonom Bieberja in katera Slovenka ustvarja v Londonu
Svet slavnih
Kaj se dogaja z zakonom Bieberja in katera Slovenka ustvarja v Londonu
naslednji članek
Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi
Svet slavnih
Helena Blagne razgaljena pozirala v kadi
#obraziavenija
obraziavenija