Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 kilogramov
| K.M.

Seksi slovenska pevka priznala, da je imela 85 kilogramov

Gaja Prestor, vedno bolj prepoznaven glas., Šimen Zupančič / Revija Zarja Jana

Gaja Prestor je razkrila, da njena postava ni bila vedno takšna, kot smo je pri njej vajeni v zadnjih letih.

Mlada in seksi slovenska pevka Gaja Prestor je gostovala pri Instagram pogovoru z voditeljem Robertom Roškarjem, kjer mu je na vprašanje, ali bi raje leto dni nosila trenirko in crocse ali se močno zredila, odgovorila, da bi bila raje neprivlačno oblečena. Razlog za to pa je bil presenetljiv. Pevka je namreč priznala, da je imela pred leti že okoli 20 kilogramov več kot jih ima danes. 

"V enem obdobju sem se kar zredila in potem nazaj shujšala in ne bi šla še enkrat v to. Jedla sem samo slabo hrano, nič zelenjave, nič sadja. Živela sem samo od krompirja, ki ga zdaj ne morem več jesti, saj se mi je tako zameril. Rada sem jedla, no, saj to še zdaj rada jem. Ko sem se oblekla, niti nisem bila videti tako močna," je priznala pevka, ki je razkrila, da je imela tam med 80 do 85 kilogramov.  

Foto: M24 - Gaja Prestor

Dodala je še, da so jo doma, predvsem babice, opozorile na njene slabe navade, da je pa večino grdih komentarjev dobila preko spleta, saj je ravno takrat začela peti in se pojavljati v javnosti. 

19-letna pevka sicer danes ne velja zgolj za zapeljivo izvajalko, ampak predvsem tudi za eno izmed boljših mladih vokalistk na slovenski glasbeni sceni. Že čez nekaj dni pa se bo predstavila tudi na izboru EMA.

V spodnjem videoposnetku si lahko ogledate, kakšna je bila Gaja recimo leta 2013. Dotičnih fotografij, ki jih je voditelju pevka sicer pokazala, pa ne bomo objavljali, saj jih je vseeno pokazala zgolj na njegovih Instagram zgodbah.