krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Sanjski moški: Hana po hujšanju povsem drugačna

22. 2. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
hana

Hana foto: RTL

Hana Rodić iz šova Sanjski moški si je pred kratkim posvetlila lase in shujšala 10 kilogramov. Oboževalcem je razkrila, kako ji je uspelo v kratkem času stopiti kilograme.

Gledalci šova Sanjski moški, ki spremljajo Hano tudi na družbenem omrežju, so opazili, da se je lepotica precej spremenila. Njen obraz ni več tako ljubko poln, pa tudi postava je občutno vitkejša. Ker so Hano nenehno spraševali, kako je oklestila kilograme, se je mladenka odločila, da o tem javno spregovori.

Hana po hujšanju. foto: RTL

»Kako sem shujšala 10 kilogramov? Prejemam veliko podobnih vprašanj, od tega kako treniram in kaj natanko jem. Tako objavljam primerjalni fotografiji, da boste jasno videli razliko iz obdobja, ko sem imela 63 kilogramov in sedaj, ko jih imam 53. Moram priznati, da sem ponosna nase! Spremenila sem svojo prehrano in zmanjšala vadbo na samo tri ure tedensko,« je pojasnila Hana Rodić in v nadaljevanju dodala, da je mogoče izgubiti prav vse odvečne kilograme, če se le posvetite svojemu cilju. »Dovolj je že to, da nameniš malo časa sebi in svojemu zdravju.«

prejšnji članek
Zala in Gašper: Ni nama žal, da sva šla v to
Svet slavnih
Zala in Gašper: Ni nama žal, da sva šla v to
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?