favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje hčerkinega 1. rojstnega dne

24. 2. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
vatroslav in valentina

Srečna družinica foto: Osebni arhiv

Vatroslav in Valentina, ki sta se zaljubila v 10. sezoni šova Ljubezen na vasi uživata družinsko življenje. Minuli konec tedna je njuna hčerka dopolnila eno leto. Poglejte si, kako razkošno praznovanje so pripravili …

Vatroslav Tijan sicer na družbenih omrežjih zelo rad potarna nad življenjem in postreže s pikantnimi zapisi, ob katerih je moč podvomiti v pristnost družinske sreče, a kot kaže, njegova soproga Valentina razume njegov črni humor in ga hkrati navihano dopolnjuje.

Kakorkoli, Vatroslavu je Valentina vsekakor močno spremenila življenje. Če je pred kamerami vzbudil vtis stiskaškega mladeniča, dandanes temu še zdaleč ni tako, saj soprogo in hčerko razvaja kot pravi princeski. Valentinine objave na družbenem omrežju Instagram razkrivajo utrinke razkošnega življenja, s katerim se mladenka zelo rada pohvali.

Da je bil minuli konec tedna nekaj posebnega, pa je spletnim prijateljem pokazal tudi Vatroslav, ki je na Facebooku delil fotoutrinke sanjskega praznovanja. Valentina je znova pokazala svojo kreativno plat in ljubezen do estetike, slavnostni prostor so namreč razkošno okrasili v rožnato beli barvi in tematiki kraljevega laboda.

Vam je všeč okrasitev?

prejšnji članek
Jutranja ptica: Takšna je Mevkibe v zasebnem življenju
Svet slavnih
Jutranja ptica: Takšna je Mevkibe v zasebnem življenju
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za ponedeljek?
#obraziavenija
obraziavenija