svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje hčerkinega 1. rojstnega dne
| V.M.

Ljubezen na vasi: Razkošno praznovanje hčerkinega 1. rojstnega dne

Srečna družinica, Osebni arhiv

Vatroslav in Valentina, ki sta se zaljubila v 10. sezoni šova Ljubezen na vasi uživata družinsko življenje. Minuli konec tedna je njuna hčerka dopolnila eno leto. Poglejte si, kako razkošno praznovanje so pripravili …

Vatroslav Tijan sicer na družbenih omrežjih zelo rad potarna nad življenjem in postreže s pikantnimi zapisi, ob katerih je moč podvomiti v pristnost družinske sreče, a kot kaže, njegova soproga Valentina razume njegov črni humor in ga hkrati navihano dopolnjuje.

Kakorkoli, Vatroslavu je Valentina vsekakor močno spremenila življenje. Če je pred kamerami vzbudil vtis stiskaškega mladeniča, dandanes temu še zdaleč ni tako, saj soprogo in hčerko razvaja kot pravi princeski. Valentinine objave na družbenem omrežju Instagram razkrivajo utrinke razkošnega življenja, s katerim se mladenka zelo rada pohvali.

Da je bil minuli konec tedna nekaj posebnega, pa je spletnim prijateljem pokazal tudi Vatroslav, ki je na Facebooku delil fotoutrinke sanjskega praznovanja. Valentina je znova pokazala svojo kreativno plat in ljubezen do estetike, slavnostni prostor so namreč razkošno okrasili v rožnato beli barvi in tematiki kraljevega laboda.

Vam je všeč okrasitev?