Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti navdušen

26. 2. 2020; 12.00
Avtor: K.M.
Princ Harry, Anglija

Princ Harry ob prihodu v domovino foto: Profimedia

Njegove delovne obveznosti za kraljevo družino se uradno zaključijo konec marca, zato se je sam vrnil v Anglijo. Po nekaterih poročanjih naj bi se v prvem tednu marca na zahtevo kraljice vrnila tudi Meghan Markle in Archie.

Kljub temu, da želita čim hitreje zbežati, morata vsaj še mesec dni opravljati svoje dolžnosti. Princ Harry je moral tako danes uradno odpreti dogodek v Edinburgh v povezavi z njegovim novim projektom, s katerim bo spodbujal k bolj ekološkemu potovanju. Nekateri kritiki nad tem niso navdušeni, saj je čez ocean spet letel z zasebnim letalom, kar zagotovo ni ekološki način potovanja.

Harry naj bi še nekaj dni sicer ostal v Evropi, saj ima nekaj obveznosti s še enim lastnim projektom, igrami za vojne veterane. Številni pa verjamejo, da naj bi se mu naslednji teden pridružila tudi žena in sin, saj naj bi njuno prisotnost na uradnem dogodku zahtevala sama kraljica. Tukaj lahko preverite, katerega dogodka naj bi se udeležila celotna kraljeva družina >>KLIKNITE<<

Po fotografijah sodeč pa princ Harry ob prihodu v svojo domovino ni bil pretirano navdušen. Njegova volja pa se je še poslabšala, ko je na letališču zagledal fotografe. 

prejšnji članek
Trebušna gripa zelo nalezljiva, prvi znaki v roku dveh dni ...
Svet slavnih
Trebušna gripa zelo nalezljiva, prvi znaki v roku dveh dni ...
naslednji članek
Kaja Vidmar in Miha Vodičar že pokazala prve plesne korake
Resničnostni šovi
Kaja Vidmar in Miha Vodičar že pokazala prve plesne korake