Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti navdušen
| K.M.

Princ Harry se je sam vrnil v Anglijo in ni videti navdušen

Princ Harry ob prihodu v domovino, Profimedia

Njegove delovne obveznosti za kraljevo družino se uradno zaključijo konec marca, zato se je sam vrnil v Anglijo. Po nekaterih poročanjih naj bi se v prvem tednu marca na zahtevo kraljice vrnila tudi Meghan Markle in Archie.

Kljub temu, da želita čim hitreje zbežati, morata vsaj še mesec dni opravljati svoje dolžnosti. Princ Harry je moral tako danes uradno odpreti dogodek v Edinburgh v povezavi z njegovim novim projektom, s katerim bo spodbujal k bolj ekološkemu potovanju. Nekateri kritiki nad tem niso navdušeni, saj je čez ocean spet letel z zasebnim letalom, kar zagotovo ni ekološki način potovanja.

Harry naj bi še nekaj dni sicer ostal v Evropi, saj ima nekaj obveznosti s še enim lastnim projektom, igrami za vojne veterane. Številni pa verjamejo, da naj bi se mu naslednji teden pridružila tudi žena in sin, saj naj bi njuno prisotnost na uradnem dogodku zahtevala sama kraljica. Tukaj lahko preverite, katerega dogodka naj bi se udeležila celotna kraljeva družina >>KLIKNITE<<

Po fotografijah sodeč pa princ Harry ob prihodu v svojo domovino ni bil pretirano navdušen. Njegova volja pa se je še poslabšala, ko je na letališču zagledal fotografe.