gensko spremenejena semena, NGT, gnojenje, škropljenje, kmetijstvo
Svet24.si

Multinacionalke meljejo vrtičkarje in domača semena, kaj bo z avtohtonimi sortami?

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nuša Rojs vrača udarec kot strastna zapeljivka

26. 2. 2020; 10.00
Avtor: V.M.
nuša-rojs

Nuša Rojs foto: PR

'Prava ljubezen ne pozna trgovanja, štejejo samo dejanja in ne prazne obljube,' pravi Nuša Rojs, ki z novo pesmijo Dvojka pošilja v svet dvoumno sporočilo, ob katerem lahko kaj hitro sklepate, komu bi lahko bilo namenjeno …

O Nuši Rojs se je v zadnjem obdobju govorilo v povezavi s hrvaškim resničnostnim šovom Sanjski moški, kjer je sicer osvojila naziv 'Gospodična Savršena', a ob koncu televizijske zgodbe žal ostala brez naklonjenosti sanjskega Mija Matića. Tokrat mladenka nase opozarja z novo pesmijo Dvojka, ki s seboj prinaša nekoliko hudomušno sporočilo.

»V besedilu pesmi Dvojka sem sebe občutila in doživela kot strastno zapeljivko, ki je pripravljena na vse, da osvoji in obdrži želenega moškega. Moškemu torej da vedeti, da je zanj pripravljena storiti prav vse, samo da ji da svoje srce in ne šteje dalje kot do nje. To je samo še ena igra življenja, samo še ena tržnica, ki se prepogosto odvija v naših življenjih. Jaz dam tebi, ampak samo, če boš ti dal meni. Tako nekako sem tudi sama gledala na to v preteklosti. V resnici prava ljubezen, h kateri vsaj jaz trenutno strmim, ne pozna trgovanja. Če se zgodi, se zgodi iz želje iz obeh strani, brez obljub ali prepričevanja, nakladanja o tem, kaj kdo vse bi. Štejejo samo dejanja, vsak dan in ne besede ter obljube«, je o novi pesmi povedala Nuša, ki tokrat za spremembo besedila za pesem ni napisala sama, se pa je s tematiko in vsebino pesmi nemudoma poistovetila.

Nusa Rojs - Dvojka Master SLO

Nusa Rojs - Dvojka

prejšnji članek
Kaja Vidmar in Miha Vodičar že pokazala prve plesne korake
Resničnostni šovi
Kaja Vidmar in Miha Vodičar že pokazala prve plesne korake
naslednji članek
Pustno rajanje za mlado in staro: zimo smo preganjali v Medvodah!
Svet slavnih
Pustno rajanje za mlado in staro: zimo smo preganjali v Medvodah!