Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

borut-pahor, janez-janša, ovojni-poboji, stanislav-zore, kočevski-rog, macesnova-gorica Svet24.si

FOTO: Janša vsem tistim, ki po ulicah in trgih ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Nuša Rojs vrača udarec kot strastna zapeljivka
| V.M.

Nuša Rojs vrača udarec kot strastna zapeljivka

Nuša Rojs, PR

'Prava ljubezen ne pozna trgovanja, štejejo samo dejanja in ne prazne obljube,' pravi Nuša Rojs, ki z novo pesmijo Dvojka pošilja v svet dvoumno sporočilo, ob katerem lahko kaj hitro sklepate, komu bi lahko bilo namenjeno …

O Nuši Rojs se je v zadnjem obdobju govorilo v povezavi s hrvaškim resničnostnim šovom Sanjski moški, kjer je sicer osvojila naziv 'Gospodična Savršena', a ob koncu televizijske zgodbe žal ostala brez naklonjenosti sanjskega Mija Matića. Tokrat mladenka nase opozarja z novo pesmijo Dvojka, ki s seboj prinaša nekoliko hudomušno sporočilo.

»V besedilu pesmi Dvojka sem sebe občutila in doživela kot strastno zapeljivko, ki je pripravljena na vse, da osvoji in obdrži želenega moškega. Moškemu torej da vedeti, da je zanj pripravljena storiti prav vse, samo da ji da svoje srce in ne šteje dalje kot do nje. To je samo še ena igra življenja, samo še ena tržnica, ki se prepogosto odvija v naših življenjih. Jaz dam tebi, ampak samo, če boš ti dal meni. Tako nekako sem tudi sama gledala na to v preteklosti. V resnici prava ljubezen, h kateri vsaj jaz trenutno strmim, ne pozna trgovanja. Če se zgodi, se zgodi iz želje iz obeh strani, brez obljub ali prepričevanja, nakladanja o tem, kaj kdo vse bi. Štejejo samo dejanja, vsak dan in ne besede ter obljube«, je o novi pesmi povedala Nuša, ki tokrat za spremembo besedila za pesem ni napisala sama, se pa je s tematiko in vsebino pesmi nemudoma poistovetila.

Nusa Rojs - Dvojka Master SLO

Nusa Rojs - Dvojka