Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik
| V.M.

Skrita vloga zvezdnika v seriji Dobri zdravnik

Dobri zdravnik, Good Doctor, Freddie Highmore, Pop TV

Freddie Highmore, ki v seriji Dobri zdravnik upodablja avtističnega kirurga dr. Murphyja, ima v celotni zgodbi pravzaprav veliko večjo vlogo, kot se zdi na prvi pogled. Freddie namreč ni le igralec, temveč tudi scenarist, učitelj, študent, glas prezrtih in ne razumljenih …

Igralec Freddie Highmore sodelovanja v seriji Dobri zdravnik ne jemlje kot zgolj še eno vlogo, ki jo bo prištel imenom v kariernem solpiču dosežkov. Freddie namreč do serije čuti veliko odgovornost in ljubezen, zato niti ni tako presenetljivo, da se je nadarjeni igralec aktivno vključil v nastajanje zgodbe in pričel sodelovati tudi kot scenarist. Kot je pojasnil pred dnevi, slednje zanj predstavlja zelo veliko osebno zadovoljstvo.

Foto: Profimedia - Freddie Highmore

Highmore je že pred časom dejal, da je vseskozi študent svojega lika, izven igralske vloge pa serijo dojema še dandanes, saj stremi k temu, da s svojim poglobljenim delom pomaga ljudem razširiti obzorja ter uvideti, kako veliko, dragoceno in raznoliko bogastvo skrivajo v sebi avtisti.

Da bi bila upodobitev avtista čimbolj realistična, sta se tako Freddie kot scenarist in producent David Shore posvetila intenzivnemu preučevanju avtizma. No, Freddie se je pravzaprav bolj kot v študijske zapise poglabljal v svojo okolico. Okoli sebe ima namreč najboljše inštruktorje, saj so ljudje z avtizmom že nekaj let del njegovega življenja.