svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok
| V.M.

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

Goran je izbral Ivo, RTL

'Ti si ta,' je Goran nagovoril Ivo in odločitev zapečatil s poljubom. A ker o odločitvi ni dobro razmislil, je po koncu šova sledil preobrat. Goran je Ivi pomahal v slovo in na skupno življensko pot stopil z drugo kandidatko.

V zadnjem delu oddaje Sanjski moški je Goran razkril svojo odločitev. Za svojo popolno dekle je izbral simpatično Ivo Runjanin, ljubljenko gledalcev prve sezone resničnostnega šova. Mladenič je pred tem Aleksandri pojasnil, da je zanj predobra, Hani pa, da je premlada. A sklepajoč po kasnejših izjavah, ki so jih kandidati podali za hrvaške medije, so se za kamerami odvile precej bolj zanimive reči. Kot kaže je Med Hano in Goranom v šovu kar pošteno zaprasketalo, a se za končno odločitvijo, da kot uradno dekle izbere Ivo, skrivajo razlogi, o kateri nihče od niju ne želi javno govoriti.

Foto: RTL - Goran je izbral Ivo

Kakorkoli, v finalni oddaji, tekom katere so se v studiu zbrali vsi sodelujoči, je Goran pojasnil, da sta se s Hano srečala po naključju, nakar je ugotovil, da je izven šova povsem drugačno dekle. Iz želje po tem, da jo bolje spozna, se je rodilo prijateljstvo, parček se je pogosto videval, kar je preraslo v resno razmerje. Goran in Hana sta tako danes še vedno par, skupaj živita v Nemčiji, kjer delata in uživata v družbi drug drugega.

Foto: RTL - Po šovu sta par postala Hana in Goran.