Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Goran izbral Ivo, po snemanju sledil šok

29. 2. 2020; 08.00
Avtor: V.M.
sanjski-moški

Goran je izbral Ivo foto: RTL

'Ti si ta,' je Goran nagovoril Ivo in odločitev zapečatil s poljubom. A ker o odločitvi ni dobro razmislil, je po koncu šova sledil preobrat. Goran je Ivi pomahal v slovo in na skupno življensko pot stopil z drugo kandidatko.

V zadnjem delu oddaje Sanjski moški je Goran razkril svojo odločitev. Za svojo popolno dekle je izbral simpatično Ivo Runjanin, ljubljenko gledalcev prve sezone resničnostnega šova. Mladenič je pred tem Aleksandri pojasnil, da je zanj predobra, Hani pa, da je premlada. A sklepajoč po kasnejših izjavah, ki so jih kandidati podali za hrvaške medije, so se za kamerami odvile precej bolj zanimive reči. Kot kaže je Med Hano in Goranom v šovu kar pošteno zaprasketalo, a se za končno odločitvijo, da kot uradno dekle izbere Ivo, skrivajo razlogi, o kateri nihče od niju ne želi javno govoriti.

Goran je izbral Ivo foto: RTL

Kakorkoli, v finalni oddaji, tekom katere so se v studiu zbrali vsi sodelujoči, je Goran pojasnil, da sta se s Hano srečala po naključju, nakar je ugotovil, da je izven šova povsem drugačno dekle. Iz želje po tem, da jo bolje spozna, se je rodilo prijateljstvo, parček se je pogosto videval, kar je preraslo v resno razmerje. Goran in Hana sta tako danes še vedno par, skupaj živita v Nemčiji, kjer delata in uživata v družbi drug drugega.

Po šovu sta par postala Hana in Goran. foto: RTL

prejšnji članek
Dobri zdravnik: Kirurg Melendez v resničnem življenju pokeraš
Svet slavnih
Dobri zdravnik: Kirurg Melendez v resničnem življenju pokeraš
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
#nasazenazenska
nasazenazenska