Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Temna stran blišča: Slavni parček želeli ločiti

13. 3. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
Hana in Goran

Hana in Goran foto: RTL

Hana in Goran sta za RTL razkrila, da njuno razmerje na začetku ni bilo tako sanjsko, saj sta se soočala tako z velikim pritiskom javnosti, kot posamezniki, ki so hoteli doseči, da se razideta.

Za Hano Rodić in sanjskega Gorana spomin na obdobje po šovu Sanjski moški ni ravno najlepši. Že res, da sta tedaj pričela plesti skupno pot, a kaj ko si je na njun odnos prizadevalo vplivati toliko ljudi.

»Vsaka veza ima vzpone in padce, tudi najina. Z Goranom se odlično razumeva, je pa res, da je bilo veliko ovir, ki sva jih morala prestati, veliko ljudi iz najine okolice nama je namreč stopilo na pot - a kot lahko vidite, jim njihovi načrti niso uspeli,« je v klepetu za RTL pojasnila Hana, Goran pa se je potopil v grenko sladke spomine, iz katerih se je rodila prava ljubezen.

Hana in Goran sta postala par po koncu šova. foto: RTL

»Vse se je tako hitro odvijalo, javnost je nemudoma izvedela, da se s Hano videvava. Mnogi so menili, da to ne bo trajalo ali pa da je najino razmerje zgolj marketinški trik, ampak evo, čas mineva, midva pa sva še vedno skupaj. S Hano nisva padla pod pritisk javnosti in komentarjev ljudi, ki so nama sporočali, da ne odobravajo najinega razmerja. Nikomur se nisva želela dokazovati. Moram priznati, da sem se v to podal brez pričakovanj, povsem sem se prepustil in nama dal priložnost. Dlje časa kot je minevalo, bolj je postajala najina veza resnejša,« se spominja Goran in danes skupaj s Hano živi v Berlinu.

Hana in Goran

Hana in Goran foto: RTL

prejšnji članek
Zvezde na POP TV ne bodo plesale
Resničnostni šovi
Zvezde na POP TV ne bodo plesale
naslednji članek
Jutro prinaša postopno ugasnitev javnega življenja
Zdravje
Jutro prinaša postopno ugasnitev javnega življenja