Vibracija, duhovnost Dobra karma

Testirajte svojo vibracijo s pomočjo teh štirih ...

Caleb Murray Svet24.si

Zvezdnikov sin med protesti ugriznil policista

janez jansa bobo Reporter.si

Janševa vojna s tiskanimi mediji: kihanje v ...

pravna fakulteta Svet24.si

Zakaj je študijska literatura na pravni fakulteti...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Hana (Sanjski moški): Punce bivših so moje oboževalke
| K.M.

Hana (Sanjski moški): Punce bivših so moje oboževalke

Hana Rodić, RTL

Hana Rodić je na hrvaški televiziji RTL razkrila, da so dekleta njenih bivših njene oboževalke, ki se želijo velikokrat fotografirati z njo.

Hana Rodić, ki jo je slovenska javnost spoznala v šovu Sanjski moški (hrvaško Gospodin savršeni), se je s svojim Goranom sicer preselila v Berlin, a še vedno ostaja aktivna tudi na Hrvaškem. Pred  pandemijo je namreč za televizijo RTL že posnela nekaj segmentov oddaje Exkluziv, kjer bo med ličenjem intervjuvala znane obraze hrvaške medijske scene. 

Prva med njimi je bila Nadia Amić iz še enega RTL-ovega šova Brak na prvo, v katerem se je predstavila tudi Nikolina iz šova Sanjski moški (>>PREBERITE TUKAJ<<). Po ogledu 5-minutnega prispevka je sicer videti, da je beseda bolj tekla o Hani kot o Nadiji, saj je rjavolaska izdala kar nekaj podrobnosti zasebnega življenja. "Jaz se k bivšim ne vračam, ampak imam še kar probleme s temi bivšimi," je med pogovorom priznala Hana in pojasnila: "Kar naekrat so njegove punce moje oboževalke. V klubu pridejo do mene in se želijo fotografirati z mano. Jaz sem samo ' ste resni'."