Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Hana (Sanjski moški): Punce bivših so moje oboževalke

24. 3. 2020; 08.30
Avtor: K.M.
hana rodic rtl

Hana Rodić foto: RTL

Hana Rodić je na hrvaški televiziji RTL razkrila, da so dekleta njenih bivših njene oboževalke, ki se želijo velikokrat fotografirati z njo.

Hana Rodić, ki jo je slovenska javnost spoznala v šovu Sanjski moški (hrvaško Gospodin savršeni), se je s svojim Goranom sicer preselila v Berlin, a še vedno ostaja aktivna tudi na Hrvaškem. Pred  pandemijo je namreč za televizijo RTL že posnela nekaj segmentov oddaje Exkluziv, kjer bo med ličenjem intervjuvala znane obraze hrvaške medijske scene. 

Prva med njimi je bila Nadia Amić iz še enega RTL-ovega šova Brak na prvo, v katerem se je predstavila tudi Nikolina iz šova Sanjski moški (>>PREBERITE TUKAJ<<). Po ogledu 5-minutnega prispevka je sicer videti, da je beseda bolj tekla o Hani kot o Nadiji, saj je rjavolaska izdala kar nekaj podrobnosti zasebnega življenja. "Jaz se k bivšim ne vračam, ampak imam še kar probleme s temi bivšimi," je med pogovorom priznala Hana in pojasnila: "Kar naekrat so njegove punce moje oboževalke. V klubu pridejo do mene in se želijo fotografirati z mano. Jaz sem samo ' ste resni'."

prejšnji članek
Tako mladostno mati ima Nika Zorjan
Svet slavnih
Tako mladostno mati ima Nika Zorjan
naslednji članek
Zaskrbljeni Jasmin Stavros se predaja molitvi
Moda&Lepota
Zaskrbljeni Jasmin Stavros se predaja molitvi