Vibracija, duhovnost Dobra karma

Testirajte svojo vibracijo s pomočjo teh štirih ...

Lara Kadis (1) Svet24.si

Ta privlačna pevka je v resnici Slovenka

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

pravna fakulteta Svet24.si

Zakaj je študijska literatura na pravni fakulteti...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Ljubezen na vasi: Ta mladenič je Sandrin sanjski moški!
| V.M.

Ljubezen na vasi: Ta mladenič je Sandrin sanjski moški!

Sandra, RTL

Sandra se je v šov znova prijavila, da bi našla sorodno dušo, a se je nepričakovano zgodilo, da ji je še pred snemanjem ukradel srce ta postavni mladenič.

»To je prava ljubezen, boljšega si ne bi mogla najti,« je o svojem fantu Mirku povedala Sandra Škrinjar iz šova Ljubezen na vasi, ki se je v novo sezono prijavila v upanju, da najde sorodno dušo. A življenje je nepredvidljivo, namesto pred kamero, je 32-letnico zadela Amorjeva puščica v službi in to še pred pričetkom snemanja oddaje, v kateri se je nato za voljo šova 'potegovala' za srce kmeta Dušana.

»Spoznala sva se v kavarni, kjer delam. Skupaj sva že sedem mesecev, skupaj tudi živiva. On je vedel vse o snemanju in ni ga motilo, ko sem odšla k Dušanu, saj sem mu pojasnila, da se poznava iz otroštva in da med nama ni prav nobenih romantičnih čustev,« je za RTL pojasnila Sandra, ki je v oddaji sodelovala zaradi že sklenjene pogodbe. Sandra je svojega deset let mlajšega fanta predstavila tudi na družbenem omrežju, kjer se je zahvalila bogu, da ga je poslal v njeno življenje.

Foto: RTL - Sandra in Hrvoje

Sandro smo lahko na naši televiziji spoznali lansko leto, ko so na POP TV predvajali 10. sezono šova Ljubezen na vasi. Škrinjarjeva se je tedaj potegovala za naklonjenost kmeta Hrvoja, ki jo je na koncu sicer izbral, a sta kmalu ugotovila, da so med njima prevelike razlike, da bi lahko stopila na skupno življenjsko pot.