tovornjakar
Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila droga

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Ljubezen na vasi: Ta mladenič je Sandrin sanjski moški!

24. 3. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
sandra

Sandra foto: RTL

Sandra se je v šov znova prijavila, da bi našla sorodno dušo, a se je nepričakovano zgodilo, da ji je še pred snemanjem ukradel srce ta postavni mladenič.

»To je prava ljubezen, boljšega si ne bi mogla najti,« je o svojem fantu Mirku povedala Sandra Škrinjar iz šova Ljubezen na vasi, ki se je v novo sezono prijavila v upanju, da najde sorodno dušo. A življenje je nepredvidljivo, namesto pred kamero, je 32-letnico zadela Amorjeva puščica v službi in to še pred pričetkom snemanja oddaje, v kateri se je nato za voljo šova 'potegovala' za srce kmeta Dušana.

»Spoznala sva se v kavarni, kjer delam. Skupaj sva že sedem mesecev, skupaj tudi živiva. On je vedel vse o snemanju in ni ga motilo, ko sem odšla k Dušanu, saj sem mu pojasnila, da se poznava iz otroštva in da med nama ni prav nobenih romantičnih čustev,« je za RTL pojasnila Sandra, ki je v oddaji sodelovala zaradi že sklenjene pogodbe. Sandra je svojega deset let mlajšega fanta predstavila tudi na družbenem omrežju, kjer se je zahvalila bogu, da ga je poslal v njeno življenje.

Sandra in Hrvoje foto: RTL

Sandro smo lahko na naši televiziji spoznali lansko leto, ko so na POP TV predvajali 10. sezono šova Ljubezen na vasi. Škrinjarjeva se je tedaj potegovala za naklonjenost kmeta Hrvoja, ki jo je na koncu sicer izbral, a sta kmalu ugotovila, da so med njima prevelike razlike, da bi lahko stopila na skupno življenjsko pot.

prejšnji članek
Zaskrbljeni Jasmin Stavros se predaja molitvi
Moda&Lepota
Zaskrbljeni Jasmin Stavros se predaja molitvi
naslednji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za torek?