Sončni mrk Dobra karma

5. junij 2020: začetek sezone mrkov! Kaj to ...

7 Svet24.si

To so najbolje plačani zvezdniki na svetu

marko-perkovic-thompson_pl6 Reporter.si

Hrvaški pevec Thompson bo lahko od Slovenije ...

Christian Brueckner Svet24.si

FOTO: To je Christian Brueckner, ki je osumljen, ...

07651X6465 Necenzurirano

Balkanski posli Telekoma brez sankcij za odgovorne...

magnifico Odkrito.si

Kaj Magnifico pravi o Janševem tvitu?

onur-büyüktopçu Njena.si

Tisti usodni poljub: Igralec je postal TV voditelj...

Znano, kaj se je v Ameriki zgodilo zvezdnici Usodnega vina
| N.N.

Znano, kaj se je v Ameriki zgodilo zvezdnici Usodnega vina

Zvezdnica serije Usodno vino Inja Zalta, arhiv svet24

Igralka Inja Zalta je javnosti pojasnila, kaj se je zgodilo, da je v Ameriki ostala brez denarja in brez strehe nad glavo …

Nedavno je glavna igralka serije Usodno vino osupnila javnost s priznanjem, da se je v Ameriki znašla na robu preživetja in da potrebuje pomoč, da bo zmogla prestati krizno obdobje, v katerega je zajadrala zaradi pandemije koronavirusa. Spletne prijatelje je tekom video objave nagovorila  v upanju, da bodo razumeli njeno situacijo in ji namenili pomoč v vrednosti kave.

Priznanje Inje Zalte je mnogim dalo zagon, da zabelijo kakšno pikro na njen račun, našli pa so se tudi dobri ljudje, ki so se odzvali in ji brez obsojanja priskočili na pomoč. Igralka se je vsem, ki so ji nesebično pomagali, zahvalila za pomoč in priznala, da takšnega odziva ni pričakovala.

Foto: Mediaspeed - Inja Zalta na tednu mode.

»Rada bi se zahvalila za vašo podporo. Presenetilo me je, da ste se odzvali v takem številu in sem za vsak komentar in doprinos zelo hvaležna,« je na družbenem omrežju zapisala Inja in se ob tem dotaknila še vseh tistih, ki so nanjo izlili neodobravanje in žaljive misli. »Očitno sem nekaterim od vas razbila sanje o mleku in medu ki se cedi v zabavni industriji in v Ameriki. Cena preživetja je v takem mestu je zelo visoka. Stvari so videti navzven zelo lepe - in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso.«

Brez dela in strehe nad glavo

Igralka je v nadaljevanju javnosti iskreno pojasnila, da se v brezizhodni situaciji ni znašla, ker ne bi želela delati, pač pa, ker ji strogi zakoni tega ne dovoljujejo.

»Torej, znašla sem se v situaciji, ko enostavno nisem vedela, kaj naj naredim. Izselila sem se iz stanovanja in zaradi virusa so odpovedali in prestavili vsa snemanja in ostala sem brez vseh prilivov. Za delo v Ameriki sem dobila delovno dovoljenje ki mi dovoljuje zgolj in le to, da delam kot model/igralka. Če bi lahko opravljala kakšno drugo delo na strani, bi to naredila, saj sem tega vajena. A žel tega ne smem, ker so tukaj zelo stroga pravila glede priseljencev in bi mi takoj preklicali delovno vizo,« je pojasnila Inja in se za konec znova zahvalila vsem, ki so se odzvali njenemu klicu na pomoč.