Neca Falk Dobra karma

70 let najbolj znane slovenske rdečelaske

meghan harry new (3) Svet24.si

Oboževalcem gresta že kar pošteno v nos

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

srečanje janša plenkovič Svet24.si

Po srečanju vrhov Slovenije in Hrvaške: na ...

Aleksandra Pivec Necenzurirano

Prvi kadrovski poraz Aleksandre Pivec

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Znano, kaj se je v Ameriki zgodilo zvezdnici Usodnega vina
| N.N.

Znano, kaj se je v Ameriki zgodilo zvezdnici Usodnega vina

Zvezdnica serije Usodno vino Inja Zalta, arhiv svet24

Igralka Inja Zalta je javnosti pojasnila, kaj se je zgodilo, da je v Ameriki ostala brez denarja in brez strehe nad glavo …

Nedavno je glavna igralka serije Usodno vino osupnila javnost s priznanjem, da se je v Ameriki znašla na robu preživetja in da potrebuje pomoč, da bo zmogla prestati krizno obdobje, v katerega je zajadrala zaradi pandemije koronavirusa. Spletne prijatelje je tekom video objave nagovorila  v upanju, da bodo razumeli njeno situacijo in ji namenili pomoč v vrednosti kave.

Priznanje Inje Zalte je mnogim dalo zagon, da zabelijo kakšno pikro na njen račun, našli pa so se tudi dobri ljudje, ki so se odzvali in ji brez obsojanja priskočili na pomoč. Igralka se je vsem, ki so ji nesebično pomagali, zahvalila za pomoč in priznala, da takšnega odziva ni pričakovala.

Foto: Mediaspeed - Inja Zalta na tednu mode.

»Rada bi se zahvalila za vašo podporo. Presenetilo me je, da ste se odzvali v takem številu in sem za vsak komentar in doprinos zelo hvaležna,« je na družbenem omrežju zapisala Inja in se ob tem dotaknila še vseh tistih, ki so nanjo izlili neodobravanje in žaljive misli. »Očitno sem nekaterim od vas razbila sanje o mleku in medu ki se cedi v zabavni industriji in v Ameriki. Cena preživetja je v takem mestu je zelo visoka. Stvari so videti navzven zelo lepe - in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso.«

Brez dela in strehe nad glavo

Igralka je v nadaljevanju javnosti iskreno pojasnila, da se v brezizhodni situaciji ni znašla, ker ne bi želela delati, pač pa, ker ji strogi zakoni tega ne dovoljujejo.

»Torej, znašla sem se v situaciji, ko enostavno nisem vedela, kaj naj naredim. Izselila sem se iz stanovanja in zaradi virusa so odpovedali in prestavili vsa snemanja in ostala sem brez vseh prilivov. Za delo v Ameriki sem dobila delovno dovoljenje ki mi dovoljuje zgolj in le to, da delam kot model/igralka. Če bi lahko opravljala kakšno drugo delo na strani, bi to naredila, saj sem tega vajena. A žel tega ne smem, ker so tukaj zelo stroga pravila glede priseljencev in bi mi takoj preklicali delovno vizo,« je pojasnila Inja in se za konec znova zahvalila vsem, ki so se odzvali njenemu klicu na pomoč.