svoboda, veselje, sreča Dobra karma

Osupljive misli o obilju in načini, ki ga ...

Simon Kukec Svet24.si

Ste ga videli? Na lastno pest je zapustil ...

jankovic ceferin bobo 2 Reporter.si

Zoran Janković svojega nekdanjega odvetnika ...

klop, klopi Svet24.si

Najbolj nevarna "zverina" v Sloveniji prebujena in...

20200219-00990349 Necenzurirano

Med epidemijo še čistka v policiji

Boris in Sebastian Cavazza Odkrito.si

Kri ni voda

MIHA ROBNIK na crnem 5 Njena.si

MasterChef: To se je zgodilo, ko je javno razgalil...

Sanjski moški je do uspehov prišel po tej poti …
| N.N.

Sanjski moški je do uspehov prišel po tej poti …

Mijo Matić, POP TV

Sanjski moški Mijo Matić je dosegel mnogo osebnih ciljev. Tokrat spletnim prijateljem razkriva modrost, ki zanj predstavlja ključ do uspeha.

»Ne sledi meni. Naj ti bom za zgled, kako se lahko uspe, če slediš sebi,« je spletne prijatelje nagovoril Mijo Matić, ki svoj življenjski slog posveča skrbi za kondicijo in zdravo telo. Kot je pojasnil, v obdobju snemanja resničnostne oddaje Sanjski moški ni imel na voljo dovolj časa, da bi se posvečal treningom v tolikšni meri, kot poprej, a je kljub temu stremel k zastavljenim ciljem in poskušal ohraniti korak na začrtani poti.

Foto: rtl - Mijo Matić

»Snemanje šova Sanjski moški (Gospodin savršeni) je trajalo več tednov. Nisem tehtal hrane, niti si je nisem prinašal v posodicah. Treniral sem povprečno dvakrat na teden, redko trikrat, pogosteje izven telovadnice. V obdobju te poti sem spoznal, da najbližja pot do cilja vodi skozi lastne kreativne ideje ter da je eno, da neko stvar veš, drugo, pa da tako tudi živiš. Zato si zapomni, da so tvoje sanje in vera zgolj prah, če za vsem tem ne stoji akcija. »