Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

MasterChef: Člane rdeče ekipe nadutost drago stala

27. 3. 2020; 09.30
Avtor: K.M.
ep03_rdeči_med_petjem

Rdeči so bili kar nekoliko pretirano prepričani vase foto: POP TV

Star slovenski pregovor pravi, da kdor visoko leta, nizko pade. Rdečim se je dogodilo ravno to. Trdo so padli z balkona.

Za balkon sta se spopadli rdeča in rumena ekipa v peki domače tradicionalne sladice. Rumena ekipa je začela pripravljati blejsko grmado in imela na voljo 49 minut, medtem ko je rdeča ekipa dlje čakala postopek in začela kasneje peči, a se jim še vedno ni sanjalo, kaj pečejo.
V nekem trnutku se je članica rdeče ekipe spomnila, da sta Luka in Karim najverjetneje pripravljala pijano nevesto: »Kakšna sramota bi bila, če se ne bi spomnila,« je bila nad ugotovitvijo navdušena Jerneja. Rdeča ekipa je končala 10 minut pred uro, tako da so izzivali nasprotnike in jim samozavestno peli: »Tri prste tekile, limona in sol. Nihče od nas ne gre še domov. Kaj smo mi legende,« so strnili. A kako pravi slovenski pregovor, kdor visoko leta, nizko pade.

Rumeni so pozabili prižgati pečico foto: Pop TV

A tudi pri rumeni ekipi ni šlo brez težav. Pozabili so prižgati pečico, tako da se pecivo ni peklo. Karim je ekipi namignil, tako da so v zadnji minuti reševali slaščico.

(Pre)pijana nevesta foto: POP TV


Pred okušanjem sodnikov je bil vodja rdeče ekipe suveren: »To je pijana nevesta. Sklepali smo po sestavinah,« je rekel Žan in dodal, da je pri drugi ekipi videl orehe: »Orehov ni bilo na posnetku, v to sem prepričan. Mi smo na balkonu.« Vodja rumenih Peter pa je komentiral: »Zaupali smo vse v Tanjo in pripravili blejsko grmado.«

Blejska grmada rumenih foto: Pop TV

Veselje rumenih na balkonu foto: Pop TV

Skromna rumena ekipa je imela prav in si prislužila balkon, na koncu pa so nagajivo z balkona rdečim vrnili milo za drago in jim zapeli pesem, kako ne grejo domov. Peter je še poudaril, da je zaradi tega, ker so se tako hvalili, zmaga še slajša.

prejšnji članek
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
Horoskop
Horoskop: Kaj vam zvezde napovedujejo za soboto?
naslednji članek
Verjamete, da je Johnny Depp nedolžen?
Svet slavnih
Verjamete, da je Johnny Depp nedolžen?