Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

POP TV poskrbel za dom in finance družine Ržen
| N.N.

POP TV poskrbel za dom in finance družine Ržen

Družina Ržen, POP TV

V dom družine Ržen je posijalo sonce. V oddaji Delovna akcija so namreč poskrbeli, da bo njihovo življenje veliko lepše kot poprej. Poleg popolne prenove hiše, so prejeli pomoč pri stroških, zanje v teh dneh zbirajo tudi denarna sredstva. Mama Snežana pravi, da se jim je zgodil čudež.

Ekipa Delovne akcije se je zopet izkazala. Šestčlanski družini Ržen so prenovili in opremili dom od tal do stropa, uredili dodatno nadstropje, kjer so hčerkama pričarali mladinski sobi, izolirali podstrešje in celo naredili fasado. Črne stene so tako danes le še oddaljen spomin, saj so se mojstri uspešno znebili vlage in plesni, zaradi katere se je družina soočala tudi z zdravstvenimi težavami.

Foto: POP TV - Družina Ržen

»Občutek je fenomenalen. Nikoli si nisem mislil, da bo kdaj na moji hiši fasada. Povrnili ste nasmeh našim otrokom in naši celotni družini. Za to se vam iskreno in iz srca zahvaljujem '' je bil presrečen oče Even, ki so ga razveselili tudi z novico, da so v hišo vgradili prezračevalni sistem, da prejmejo palete za kurjavo, brezplačno elektriko za obdobje enega leta in brezplačno nakupovanje v živilski trgovini, prav tako za obdobje enega leta. To pa še ni vse, POP TV je družini očeta Jasmine iz Big Brotherja priskočil na pomoč tudi z zbiranjem finančnih sredstev, donacije sprejemajo od včeraj.

Fotografije prenove doma si lahko ogledate v fotogaleriji.