Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

horoskop_zodiak_znaki Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 7. junija

JANEZ-STUSEK-pl6 Reporter.si

Naključno razkritje, napačna kuverta in ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Ana Klašnja Njena.si

Ana Klašnja javno izpostavila svojega partnerja

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov
| K.M.

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov

Kristjan in Monika se do jeseni poslavljata., POP TV

Vse bolj priljubljena nadaljevanka Najini mostovi bo za zdaj na sporedu samo še do srede, potem pa jo nadomesti stari znanec malih ekranov - doktor Gruber. Vam je odločitev všeč? Da ali ne?

Nova slovenska nadaljevanka Najini mostovi je zagotovo dosegla in presegla pričakovanja ter že po samo nekaj delih omrežila gledalce. Zdaj pa presenečenje za vse, ki uživajo v dogodivščinah Kristjana Bevka (Robert Korošec) in druščine - nadaljevanka se namreč začasno poslavlja z malih ekranov. 

"Res je, ja, da so naše gledalke in gledalci zelo lepo sprejeli junake serije Najini mostovi in z njimi delili večere in ljubezenske zaplete. 1. aprila bo na sporedu zadnji del spomladanskih epizod, z nadaljevanjem prigod v očarljivi Vipavi pa bomo znova nadaljevali jeseni," so nam na vprašanje, če se priljubljena nadaljevanka res že poslavlja z malih ekranov, pojasnili na službi za odnose z javnostmi Pro Plusa in dodali: "Aktualna situacija in soočanje s posledicami sta namreč tudi v naši medijski hiši dodobra premešala produkcijske in programske karte in temu se prilagaja tudi televizijski spored naših programov."

Kaj pa bo serijo nadomestilo? 

"Ordinacije bosta v večernem terminu s prihodnjim tednom zamenjala dr. Bevk in naš stari znanec s POP TV, dr. Martin Gruber, gorski zdravnik, ki je Slovenijo obiskal pred skoraj natančno tremi leti."