duša Dobra karma

Očetu sta se hčerki vrnili leto dni po njuni ...

bencin gorivo, dizel Svet24.si

Čakate na morebitne jutrišnje ugodnejše cene ...

cerar pocivalsek-smc Reporter.si

Sanjske ponudbe za osem odpisanih: razkrivamo, ...

Milan Krek, tiskovna konferenca Svet24.si

Kacin se je brez pooblastila opravičil v imenu ...

kuzma, korona-virus, meja, mejni-prehod Necenzurirano

Ko te izsiljuje Dunaj, se ti stoži po Bruslju

100913614_238493430776529_4655361849502988722_n Odkrito.si

Jan Oblak - Psa poslal s taksijem iz Slovenije v ...

jerica zupan (2) Njena.si

Slovenska voditeljica si je zlomila nogo

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov
| K.M.

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov

Kristjan in Monika se do jeseni poslavljata., POP TV

Vse bolj priljubljena nadaljevanka Najini mostovi bo za zdaj na sporedu samo še do srede, potem pa jo nadomesti stari znanec malih ekranov - doktor Gruber. Vam je odločitev všeč? Da ali ne?

Nova slovenska nadaljevanka Najini mostovi je zagotovo dosegla in presegla pričakovanja ter že po samo nekaj delih omrežila gledalce. Zdaj pa presenečenje za vse, ki uživajo v dogodivščinah Kristjana Bevka (Robert Korošec) in druščine - nadaljevanka se namreč začasno poslavlja z malih ekranov. 

"Res je, ja, da so naše gledalke in gledalci zelo lepo sprejeli junake serije Najini mostovi in z njimi delili večere in ljubezenske zaplete. 1. aprila bo na sporedu zadnji del spomladanskih epizod, z nadaljevanjem prigod v očarljivi Vipavi pa bomo znova nadaljevali jeseni," so nam na vprašanje, če se priljubljena nadaljevanka res že poslavlja z malih ekranov, pojasnili na službi za odnose z javnostmi Pro Plusa in dodali: "Aktualna situacija in soočanje s posledicami sta namreč tudi v naši medijski hiši dodobra premešala produkcijske in programske karte in temu se prilagaja tudi televizijski spored naših programov."

Kaj pa bo serijo nadomestilo? 

"Ordinacije bosta v večernem terminu s prihodnjim tednom zamenjala dr. Bevk in naš stari znanec s POP TV, dr. Martin Gruber, gorski zdravnik, ki je Slovenijo obiskal pred skoraj natančno tremi leti."