klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kristjan Bevk se poslavlja z malih zaslonov

30. 3. 2020; 06.00
Avtor: K.M.
Najini_mostovi0002

Kristjan in Monika se do jeseni poslavljata. foto: POP TV

Vse bolj priljubljena nadaljevanka Najini mostovi bo za zdaj na sporedu samo še do srede, potem pa jo nadomesti stari znanec malih ekranov - doktor Gruber. Vam je odločitev všeč? Da ali ne?

Nova slovenska nadaljevanka Najini mostovi je zagotovo dosegla in presegla pričakovanja ter že po samo nekaj delih omrežila gledalce. Zdaj pa presenečenje za vse, ki uživajo v dogodivščinah Kristjana Bevka (Robert Korošec) in druščine - nadaljevanka se namreč začasno poslavlja z malih ekranov. 

"Res je, ja, da so naše gledalke in gledalci zelo lepo sprejeli junake serije Najini mostovi in z njimi delili večere in ljubezenske zaplete. 1. aprila bo na sporedu zadnji del spomladanskih epizod, z nadaljevanjem prigod v očarljivi Vipavi pa bomo znova nadaljevali jeseni," so nam na vprašanje, če se priljubljena nadaljevanka res že poslavlja z malih ekranov, pojasnili na službi za odnose z javnostmi Pro Plusa in dodali: "Aktualna situacija in soočanje s posledicami sta namreč tudi v naši medijski hiši dodobra premešala produkcijske in programske karte in temu se prilagaja tudi televizijski spored naših programov."

Kaj pa bo serijo nadomestilo? 

"Ordinacije bosta v večernem terminu s prihodnjim tednom zamenjala dr. Bevk in naš stari znanec s POP TV, dr. Martin Gruber, gorski zdravnik, ki je Slovenijo obiskal pred skoraj natančno tremi leti."

prejšnji članek
Za princa Charlesa in Anglijo veljajo drugačna pravila!?
Svet slavnih
Za princa Charlesa in Anglijo veljajo drugačna pravila!?
naslednji članek
Nuša lesar po izolaciji nazaj na male ekrane?
Svet slavnih
Nuša lesar po izolaciji nazaj na male ekrane?