krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

Boštjan Gorjup
Necenzurirano

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Luksuz in revščina: So Rženovi pretentali POP TV?

1. 4. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
delovna-akcija, družina-ržen

Očetu Egvenu Rženu so ob videnem v oči stopile solze. foto: POP TV

Splet prekipeva od očitkov in namigovanj, da si družina Ržen marsikaj privošči, gledalci so ob tem prepričani, da je bila tokrat Delovna akcija pretentana. Kaj na to porečejo vpleteni – domači in televizijska hiša POP TV?

Oddaja Delovna akcija je minulo nedeljo nekoliko razdvojila gledalce. Ekipa se je znova z odliko izkazala, popolnoma so namreč prenovili dotrajano hišo, ki je zaradi resnih težav z vlago ogrožala zdravje družine Ržen. Medtem ko so mnogi gledalci z navdušenjem pospremili končne rezultate marljivih rok in družini iz srca privoščili srečo v novem domu, so drugi kritično izpostavljali govorice o družini Ržen. Na spletu so se namreč širile informacije, da družina v resnici ni tako finančno šibka, kar naj bi razkrivale tudi objave na družbenih omrežjih družinskih članov.  

Prenova doma družine Ržen foto: POP TV

In kaj na slednje porečejo na televizijski hiši POP TV? Jih je družina Ržen resnično prenesla na okoli, kot menijo mnogi gledalci? Starejša hčerka Marjetka Ržen je komentar na očitke podala na Facebook strani njena.si, kjer je pojasnila, da so ustvarjalci oddaje videli tako njihov avtomobil, kot motor, v službi za odnose z javnostmi pa so nam razložili, da je bila družina Ržen za projekt Delovne akcije izbrana zaradi bolnih otrok in dejstva, da je bila njihova hiša v resnično zelo slabem stanju: 

»Delovna akcija je projekt, kjer vsi delamo z dušo in srcem za izbrano družino. Potrebno je veliko planiranja in še več predanosti, mojstri delajo dneve in noči, da se tak projekt lahko izpelje. To družino smo izbrali, ker je bila hiša res v obupnem stanju, otroci bolni zaradi vlage. In kot pravi naša Ana: 'Otroci so najbolj pomembni, treba jim je pomagati,'« so povzeli svojo odločitev na POP TV.

Marjetka Ržen foto: POP TV

prejšnji članek
Jaka in Ana še srečna skupaj, pričakujeta drugi naraščaj
Resničnostni šovi
Jaka in Ana še srečna skupaj, pričakujeta drugi naraščaj
naslednji članek
Horoskop: Iskali boste rešitev iz zagate
Horoskop
Horoskop: Iskali boste rešitev iz zagate