pomlad
Svet24.si

Tedenski horoskop: Čas je za razmislek, kje lahko sebe postavite na prvo mesto

ukc ljubljana m24 sr
Necenzurirano

Sum prirejanja razpisov v UKC: šef IT v službo k dobavitelju

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Hana med karanteno do novega videza

3. 4. 2020; 07.00
Avtor: N.N.
hana r

Hana Rodić foto: RTL

Srčna izbranka Sanjskega moškega Hana Rodić preživlja karanteno v Berlinu. Za svojega Gorana je navkljub izolaciji do popolnosti urejena. Je na skrivaj obiskala strokovnjake ali se je znašla sama?

»Evo, pobarvana in urejena v tej karanteni. In da se razumemo, vse sem naredila sama. Nisem kontaktirala niti svojih kozmetičarjev, niti frizerjev. Vse tiste, ki pa česa ne znate narediti same, si lahko pomagate z lepotnimi vodiči na YouTubu,« je v Instagram zgodbi svoje zveste sledilke nagovorila Hana ter se hkrati dotaknila vse večje problematike kršenja pravil za preprečevanje širjenja pandemije novega koronavirusa.

Hana Rodić foto: Instagram story: Hana Rodić

»Dekleta, ne iščite kozmetičarjev in frizerjev, da bi vas uredili na črno. Drogerije so odprte, kar potrebujete, lahko kupite in naredite same,« je Hana spodbudila oboževalke in izpostavila problematiko ogrožanja zdravja s skrivnim obiskovanjem ponudnikov. Zaradi krizne situacije so namreč morali tudi lepotni saloni zapreti svoja vrata, kar pa predstavlja nevšečnost vsem tistim, ki nujno potrebujejo barvanje, striženje in ostalo lepotno nego.

»Veliko strank ne razume, čemu so pravzaprav izdani ukrepi. Ker so zaman iskale pomoč v salonu, se tako sedaj obračajo na ponudnike, ki storitev opravijo na skrivaj, na domu. Tega je vse več, tako da več kot očitno cveti posel na črno, medtem ko imamo uradni saloni zaprta vrata,« nam je zaupala kozmetičarka iz enega izmed slovenskih lepotnih salonov.

prejšnji članek
Konec šale: 'Mislila sem, da me nič ne more ustaviti'
Svet slavnih
Konec šale: 'Mislila sem, da me nič ne more ustaviti'
naslednji članek
Igralki so se zgodile slabe stvari
Svet slavnih
Igralki so se zgodile slabe stvari