Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Konec šale: 'Mislila sem, da me nič ne more ustaviti'

3. 4. 2020; 08.00
Avtor: N.N.
DSC_3204

Ima Sabina Mlakar resnejše zdravstvene težave? foto: Aleš-Rod

Sabina Mlakar se je sprva na račun virusa šalila, saj je menila, da je nič ne more ustaviti. 'A v življenju pride vse mogoče,' ugotavlja danes, ko se ji je življenje povsem obrnilo na glavo.

»Moramo preživeti tale udar, ki ga nismo vajeni. Na začetku mi je bilo vse skupaj smešno, potem pa sem začela razmišljati, kaj se to sploh dogaja. Mislila sem, da me nič ne more ustaviti, a v življenju pride vse mogoče. Zdaj se resno nekaj dogaja. V času tega virusa se mi je čisto spremenilo življenje. Na podlagi odločitve vlade smo prenehali z delom, zaradi karantene in omejitve gibanja sem predvsem doma. Nisem vajena sedeti doma, nisem taka oseba, ki bi ji ugajalo posedanje. Najhuje mi je, ker ne smem v drugo občino, hčerko in vnukinje že zelo pogrešam. Vidimo se sicer preko videoklica, ampak to seveda še zdaleč ni isto,« ugotavlja Sabina Mlakar, ki zelo pogreša tudi svoje prijatelje, zlasti Jana Klobaso in Moniko Košenina, s katerima je živela v izolaciji resničnostnega šova Kmetija.

Sabina Mlakar foto: Osebni arhiv

»Sama dejansko ne verjamem v ta virus in mislim, da je v ozadju nekaj drugega. Kaj? Ne vem. Primorani smo živeti v teh težkih razmerah in kdo ve, kdaj bo vsega tega konec. Vsak dan upam, da bo tole čim prej minilo in da bomo lahko začeli živeti normalno življenje. Mogoče pa je tako moralo biti, da se ljudje ustavijo, spočijejo in bolje spoznajo sebe in svoje bližnje, saj do zdaj zaradi natrpanih urnikov ni bilo časa za globoke pogovore,« še svoje misli sklene Mlakarjeva, ki si čas krajša zlasti s kuhanjem in sprehodi po gozdu.

Sabina Mlakar foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še: Robert Korošec razkril usodo Krisa in Tanje

prejšnji članek
Isaac Palma končno pokazal svojo hči
Svet slavnih
Isaac Palma končno pokazal svojo hči
naslednji članek
Hana med karanteno do novega videza
Svet slavnih
Hana med karanteno do novega videza