Ajda Mlakar Dobra karma

Lepotica na televiziji očitno še ni rekla zadnje...

naslovnica izmajlova2 Svet24.si

Pred tremi leti je njen poklic visel na nitki, ...

macesnova gorica kocevski rog jansa pahor bobo10 Reporter.si

Janša pod Macesnovo gorico: Resnica je živela ...

ležeča Svet24.si

Borut Pahor: To nas skrbi, saj gre natančno tako,...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

"Planet TV ne sme končati v Orbanovih rokah"

14_1000x1000 Odkrito.si

Tako je videti zabava, ko Ceca postane babica!

Lea Sirk - obrez!!! Njena.si

Imena otrok teh znanih Slovencev se preberejo ...

Vroče: Sanjski Mijo v rokah Hane Rodić
| N.N.

Vroče: Sanjski Mijo v rokah Hane Rodić

Hanin vroči stol, RTL

Tokrat sta se skupaj pred kamero znašla akterja iz prve in druge sezone šova Sanjski moški, Hana Rodić in Mijo Matić. Kaj zanimivega sta sporočila javnosti?

Hanin vroči stol je RTL-ova razvedrilna oddaja, tekom katere resničnostna zvezda in umetnica ličenja Hana Rodić liči znane obraze in hkrati med klepetom odstira zanimivosti iz njihovega zasebnega življenja. Tokrat so na lepotičkin vroči stol posedli Sanjskega moškega druge sezone Mija Matića, na katerem so prikazali moško televizijsko ličenje.

Foto: RTL - Hanin vroči stol

In kaj zanimivega je Hana izvedela?

Hana je Mija obiskala v gasilskem domu, kjer sta se posvetila ličenju in sproščenemu klepetu. Mijo je čedni sogovornici zaupal, da se je v šov Sanjski moški prijavil zgolj zaradi želje, da bi našel ljubezen.

Kaj pa se z njim dogaja mesece po tem, ko so kamere ugasnile? Je že našel srčno damo, ki bi mu spodnesla tla pod nogami? Kot kaže, se slednje še vedno ni zgodilo… »Nisem še izgubil vere v ženske, one me navdihujejo. Verjetno je težava v meni, jaz to vem. Ni težava v ženskah,« je pojasnil Mijo, Hano pa je že zanimalo, zakaj na družabnih omrežjih izziva z razgaljenimi fotografijami. Slednje je označila za provokativne in glasno razmišljala, ali nemara moški na ta način izražajo željo po pozornosti. »Pa morda se kdo ponaša s svojim delom na sebi, sporoča, kaj mu je pomembno, kaj je njegova strast …«

Foto: RTL - Hanin vroči stol

Za konec sta sogovornika v klepet vpletla igro, tekom katere je moral Mijo izbrati med predlogi znanih lepotic in tako orisati svoj okus za ženske. Najlepše je zagotovo opisal Jeleno Rozgo, ki se mu zdi sladka, simpatična in vedra.